Last minute nog een kerstcadeau bestellen? Zo doe je dat!

Help! Je moet last minute nog een kerstcadeau bestellen voor nieuwe personeelsleden of omdat er toch ineens budget is vrijgemaak om relaties te bedanken voor hun samenwerking. Het lijkt er alleen op dat alles al is uitverkocht en je online niets meer kunt bestellen. Geen paniek: het is nog steeds mogelijk om bij ons je kerstpakketten te bestellen. Maar zo vlak voor de kerst gaat bestellen wel even anders.

Ik wil graag nog last minute kerstpakketten bij jullie bestellen hoe kan ik dit doen?

Omdat we al vlak voor de kerst zitten en wij druk aan het inpakken zijn, is helaas onze showroom gesloten. Ook raken een aantal artikelen in ons assortiment uitverkocht, waardoor je de kerstpakketten, zoals we ze online hadden staan, niet meer in de huidige staat kunt bestellen. Toch willen we je graag van dienst zijn en je de mogelijkheid geven om last minute nog een kerstcadeau bij ons te bestellen. Er kunnen namelijk altijd nieuwe personeelsleden zijn bijgekomen of wellicht was er eerder geen budget voor kerstgeschenken, maar ziet het ernaar uit dat er toch wel wat ruimte is om je personeelsleden of zakenrelaties te verrassen.

Je last minute kerstcadeau kun je telefonisch of via de mail bestellen

Op dit moment zijn er twee manieren om bij ons last minute nog een kerstcadeau te bestellen: je kunt bellen naar het volgende telefoonnummer: 010 – 514 85 77. Of je kunt je bestelling mailen naar: info@kerstpakkettenwinkel.nl. Welke optie je ook kiest, geef te allen tijde de volgende informatie aan ons door zodat we zo snel mogelijk aan de slag kunnen met je bestelling.

  • Het aantal kerstpakketten dat je nodig hebt;
  • Hoeveel van de pakketten voor mannen zijn en hoeveel voor vrouwen;
  • Heb je een halal-kerstpakket nodig? Geef dit dan ook aan ons door;
  • Geef ook je voorkeuren aan ons door. Denk hierbij aan thema, food – of non-food kerstpakketten en kerstpakketten met of zonder wijn. In principe stellen wij nu de kerstpakketten voor je samen met de producten die nog over zijn. Maar als het mogelijk is om rekening te houden met je voorkeuren, dan zullen wij dit uiteraard ook doen;
  • Of je de kerstpakketten met de post wilt laten opsturen of dat je de kerstpakketten zelf komt ophalen vanaf week 51.

Zoals gezegd zitten we vlak voor de kerst en zijn niet alle kerstpakketten meer leverbaar in de huidige vorm. Gelukkig hebben we nog genoeg mooie alternatieve producten om prachtige en volwaardige geschenken te maken, zonder dat het afbreuk doet aan de presentatie en het kerstgevoel. Beter gezegd: je kunt dus nog steeds mooie kwaliteitspakketten bij ons verwachten die feestelijk en vakkundig worden ingepakt. We stoppen namelijk evenveel liefde in ieder kerstcadeau, zelfs al is het op het allerlaatste moment besteld!

Hoeveel tijd heb ik nog om te bestellen en wanneer kan ik de kerstpakketten verwachten?

Wil je last minute een kerstcadeau bestellen? Geef dan je bestelling zo snel mogelijk aan ons door. Hoe eerder, hoe beter! Je bestelling kun je uiterlijk tot 17 december bij ons plaatsen. Als wij je bestelling hebben ontvangen, gaan wij binnen 2 dagen voor je aan de slag. Helaas kunnen wij niet meer garanderen dat we de kerstpakketten zelf nog kunnen bezorgen. Wel kun je je bestelling aan het eind van week 51 bij ons komen afhalen op de zaak of vanaf slechts € 9,50 per pakket laten verzenden door PostNL of DPD.