Zijn jouw medewerkers veel on the road? Verras ze dan met deze mooie en handige kerstpakketten.

Sommige medewerkers zijn veel voor het werk onderweg: vertegenwoordigers, journalisten, vrachtwagen- en buschauffeurs en ook mensen in de bouw en in de scheepvaart. Speciaal voor deze toppers hebben we originele kerstpakketten samengesteld waar ze echt wat aan hebben, zowel thuis als on the job.

 

1. De leukste kerstpakketten voor medewerkers on the road: Duurzaam op reis

Duurzaam op reis” is een van onze duurzame kerstpakketten in ons aanbod en is een fantastisch cadeau voor collega’s die veel onderweg zijn. Er zit namelijk een mooie rugzak in van het merk Norländer en een circular beker, die handig is om mee te nemen. Natuurlijk mogen ook de hapjes en drankjes niet ontbreken. Laat je collega’s smullen van toast met verschillende dips, biologische pannenkoeken en haverkoekjes.

2. De leukste kerstpakketten voor medewerkers on the road: Fit 2024

Hoe verleidelijk is het om onderweg te stoppen bij een fastfoodketen als je even snel wilt lunchen? Om je collega’s die veel on the road zijn aan te moedigen betere keuzes te maken, hebben we hippe en gezonde kerstpakketten samengesteld. “Fit 2024” is er zo een. Er zit een fijne lunchbox in waar je boterhammen in kunt doen of een salade. Daarnaast bevat dit kerstpakket een waterfles, gezonde snacks en een yogamat. 

3. De leukste kerstpakketten voor medewerkers on the road: Even Weg

Even Weg” is het ideale kerstpakket voor collega’s die regelmatig in het vliegtuig zitten. Er zit namelijk een handige trolley in van het merk Norländer die wendbaar is en 360 graden kan draaien. Ook zit er een zacht kleedje in van milieuvriendelijk en gerecycled Eco katoen en het bevat een luxe vegan travelset met shampoo, bodylotion, body wash en handlotion. Oftewel, dat wordt lekker comfortabel reizen!

4. De leukste kerstpakketten voor medewerkers on the road: Travel

Ook “Travel” is een superleuk kerstgeschenk om te geven. Je vindt het terug in onze lifestyle kerstgeschenken en het bevat naast allerlei hapjes en drankjes, nuttige hebbedingen. Denk bijvoorbeeld aan een stoere rugtas, een reissetje met verzorgingsproducten en een 100 vragen spel voor onderweg. Om te smullen zit er een oud-Hollands snoepmix in, mueslirepen en cranberrykoeken. 

5. De leukste kerstpakketten voor medewerkers on the road: Hard Gewerkt

Voor bouwvakkers die naar verschillende projecten afreizen en iedere dag hun eigen bammetjes meenemen is “Hard Gewerkt” een ideaal kerstpakket. Er zit namelijk een mooie koelbox in die de lunch fris en vers houdt. En ze kunnen genieten van lekkere snacks, zoals kaaspuntjes, borrelnoten en een zak Lays chips. Oh en laten we ook de fles blond bier niet vergeten, met de tekst ‘Keep up the good work!’. Wat denk jij, kunnen ze dit waarderen?