Verras je medewerkers met een traditioneel Kerstpakket

Verras je medewerkers met een traditioneel kerstpakket

Meer dan ooit is een traditioneel kerstpakket een welkome verrassing voor je medewerkers of zakenrelaties. Iedereen voelt de torenhoge inflatie en oplopende energieprijs in zijn portemonnee en kan wel extra steuntje gebruiken. Bij ons vind je het traditionele kerstpakket in allerlei vormen en maten, maar altijd met de lekkerste kwaliteitsproducten. Ontdek hieronder onze top 5.

1. Traditioneel kerstpakket: Winterse Avond

Zoek je een tradtioneel kerstpakket dat vooral gevuld is met lekker eten? Dan is Winterse Avond wellicht wat je zoekt. Dit feestelijke en royale geschenk bevat verschillende ingrediënten om een warme winterse maaltijd op tafel te zetten. Denk aan een heerlijke soep met tomaat en courgette, twee leuke soepkommen, mix om zelf een vers brood te bakken en pannenkoekenmix. Ook zitten er nog verschillende zoete en hartige bites in die ook als nagerecht door kunnen gaan, zoals kaaspuntjes en crispy bonbons. Mmmm!

2. Traditioneel kerstpakket: Unbranded

Een goede fles rode wijn, toast met een artisjok spread, een flesje olijfolie, chocolademelk met slagroom en een pak pasta met passata (tomatensaus). Het kerstpakket zit bomvol met eten en drinken. Niet alleen lekker, maar ook fijn voor de ontvanger. De voorraadkast kan weer gevuld worden en je medewerkers of zakenrelaties kunnen al deze producten mooi van het boodschappenlijstje afstrepen.

3. Traditioneel kerstpakket: Italian

Voor liefhebbers van de Italiaanse keuken is het kerstpakket Italian een schot in de roos. De smaken van Italië breng je hiermee gewoon naar de Hollandse keuken. De ontvanger kan zelf een heerlijke tagliatelle bereiden met tomatensaus en genieten van allerlei heerlijke snacks, zoals een Italiaans kaasje uit de oven, brood met verschillende tapenades en olijfolie en een licht kruidige, Brigantello Nero d’Avola.

4. Traditioneel kerstpakket: Spaanse Avond

Meer fan van de Spaanse keuken? Geen nood: we’ve got your back, want uiteraard hebben we ook een traditioneel kerstpakket met lekkere Spaanse producten voor je klaarstaan! Spaanse avond bevat een rode en een witte Spaanse wijn, Manchego kaas, Spaanse olijven, een Tapas Star mix en spicy Banderillas om aan een spiesje te rijgen. Ook zitten er nog leuke terracotta schaaltjes in om de hapjes in te doen een een spelletje pubquiz.

5. Traditioneel kerstpakket: Kerstfeest

En dan is er nog Kerstfeest. Het meest traditionele en gezellige kerstpakket in deze lijst. Alleen al de verpakking van de producten brengen je al helemaal in de kerstsfeer. Daarnaast is dit geschenk leuk voor de hele familie. Er zit een Kerstknutselboek in voor de kids, een Kerstverhalenboek, een mooie kerstkrans voor aan de deur en een borrelplank in de vorm van een rendier. Uiteraard is er ook aan eten en drinken gedacht. Chocolademelk met slagroom, soesjes, Kippenragout, een flesje bubbels en allerlei traktaties van chocolade: bouchées, koekjes en chocorotjes. Loopt het water je al in de mond?


Toch niet gevonden wat je zocht? Bekijk onze pagina met alle kerstpakketten om het gehele kant-en-klare aanbod te zien.