Boho Tiffin

Kerstpakketten trends 2018 – Boho Tiffin

De Boho Tiffin is een absolute trend in de kerstpakketten voor 2018 op het gebied van lunchboxes! Tegenwoordig steekt iedereen veel meer tijd in zijn/haar ontbijt/lunch. Jammer om deze mooie creaties mee te nemen in saaie tupperware bakjes of plastic zakjes. Met deze gedachte is Boho Tiffin ontstaan, hippe en modieuze stapelbakjes om je ontbijt of lunch in mee te nemen naar je werk!

Boho Tiffin lunch

Duurzaam
Bij de Kerstpakkettenwinkel, vinden wij het belangrijk om met duurzame producten te werken, het gebruik van plastic te verminderen en te werken met eerlijke producten. Om o.a. deze reden zijn wij zo enthousiast over Boho Tiffin. Handgemaakte producten, met eerlijke handel, BPA vrij en het gebruik van restleer. Geen geknoei meer met plastic zakjes/bakjes, de tiffin biedt een duurzame oplossing! De tiffin kan je het beste met de hand af wassen, deze kan wel in de vaatwasser, maar op den duur zal de kleur van het design wat afnemen. Doordat ze gemaakt zijn van duurzaam roestvrijstaal, blijven er geen nare luchtjes achter.

Boho Tiffin

Tiffin
In de Indiase keuken, in de tiffin al eeuwenlang onderdeel van de Indiase eetcultuur. De tiffin wordt ook wel Dabba of Rantang genoemd. Letterlijk betekend Tiffin tweede ontbijt of lunch en is ontstaan in British India.

Boho Tiffin

Traditie
De stapelbakjes worden traditioneel gebruikt voor het vers houden en vervoeren van huisgemaakte Indiase gerechten. Alleen al in Mumbai worden er dagelijks 175.000 tiffins rondgebracht.

Boho Tiffin

Handgemaakt
De (hand)gemaakte tiffins worden in India gemaakt, zijn van duurzaam roestvrijstaal en worden door Boho Tiffin, stuk voor stuk voorzien van hippe designs, daarom is iedere tiffin uniek! Zelfs de katoenen “netbag” en leren hanger, worden met de hand geproduceerd.

Boho tiffin kerstpakket 2018

Kerstpakkettenwinkel
Wij zijn de eerstee kerstpakkettenleverancier die met Boho Tiffin mogen samenwerken en hier zijn we ontzettend trots op! Benieuwd welke pakketten wij hebben samengesteld met de Boho Tiffin? Bekijk dan hier het kerstpakkket Tiffin Tropical, hier het pakket Tiffin Lunch, hier het pakket Tiffin The Barn, hier het kerstpakket Tiffin LEEV, hier het pakket Green Tiffin en hier het kerstpakket Jungle Tiffin.

Boho Tiffin RVS

Heeft u vragen of bent u benieuwd naar een pakket op maat? Neem dan contact met ons op!