Scoor punten met een duurzaam kerstpakket!

Duurzaamheid gaan we met zijn allen steeds belangrijker vinden. We denken veel beter na voordat we allerlei prullaria kopen. Daarnaast investeren we liever in goede producten die langer meegaan en het liefst, ook nog beter zijn voor het milieu. Maar er zijn meer redenen waarom je met een duurzaam kerstpakket punten scoort. Lees verder en ontdek de leukste verantwoorde kerstcadeaus voor je personeel en zakenrelaties.

Waarom een duurzaam kerstcadeau voor jou als bedrijf loont?

Wanneer je als bedrijf bewust en milieuvriendelijk te werk gaat, is dat natuurlijk goed voor de wereld om je heen. Daarnaast draagt duurzaamheid ook bij aan een positief imago en wijst onderzoek uit dat een duurzaam kerstpakket of relatiegeschenk vaak extra gewaardeerd wordt. Kortom, geef dit jaar een duurzaam kerstpakket / relatiegeschenk cadeau, want het loont in meerdere opzichten! Bekijk hieronder een top 3 uit ons assortiment.

Top 3 leukste duurzame kerstpakketten en relatiegeschenken

1. Eco Trolley

Met de ‘Eco Trolley’ gooi je gegarandeerd hoge ogen! Dit pakket zit vol met heerlijke biologische producten, waaronder een veggie dropmix, toast met een bruschetta spread en een zak haverkoekjes. Is alles opgegeten en gedronken? Dan beleven de ontvangers er nog steeds plezier aan: de producten zijn namelijk verpakt in een stevige ecologische trolley van Norländer, die gemaakt is van plastic soep uit de zee. Zo is deze hippe, kleine reiskoffer gemaakt van 30 petflessen. 

2.Eco Green

Ook het budgetvriendelijke ‘Eco-Green’ is ecologisch verantwoord. De Urban Tourist Weekendbag uit dit pakket, is net als de ‘Eco Trolley’ gemaakt van petflessen die uit de zee zijn gevist. Daarnaast bevat dit duurzame kerstpakket ook nog biologische producten zoals, rijstchips, citroenlimonade, ongezouten notenmix en roomboter krakelingen.

3. Eco borrel

Zoek je een duurzaam kerstpakket, maar zijn je medewerkers of relaties echte gezelligheidsdieren? Dan is de ‘Eco borrel’, precies wat je zoekt. Dit feestelijke en ecologische kerstpakket is voorzien van allerlei lekkere biologische producten om thuis lekker te kunnen borrelen. Denk aan, een sappige, Spaanse sauvignon blanc, een zak popcorn, een cranberry pindamix en een stoere massief teakhouten ronde serveerplank.  

Hulp nodig met het uitzoeken van een duurzaam kerstpakket?

Kortom, toffe duurzame kerstpakketten / relatiegeschenken waarmee je zeker weten indruk maakt. Toch liever iets persoonlijks door ons laten samenstellen? Vul dan snel en eenvoudig het formulier in op onze website en ontvang binnen 3 werkdagen dagen een vrijblijvende offerte voor een passend kerstgeschenk. Overigens kunnen al onze duurzame relatiegeschenken en kerstpakketten ook worden voorzien van een logo.