Samen koken en tafelen met deze lekkere en originele Kerstpakketten

Samen koken en tafelen met deze lekkere en originele Kerstpakketten

Een kerstpakket met lekker eten valt altijd in de smaak. Nóg leuker wordt het wanneer er tools in zitten om met elkaar een lekkere maaltijd op tafel te zetten. We gourmetten toch niets voor niets ieder jaar tijdens de feestdagen? En ook de winter bbq wordt bij steeds meer mensen traditie! Daarom hebben we lekkere en originele kerstpakketten samengesteld die een gevoel van samenhorigheid oproepen en waarmee je samen kunt koken tijdens de feestdagen.

1. Lekkere en originele Kerstpakketten: Poffertjes

Als je de eerste kerstdag lang in de keuken hebt gestaan voor een uitgebreid diner, is het wel zo fijn als je de tweede kerstdag wat rustiger aan kunt doen. Met het kerstpakket “Poffertjes” is dat zeker het geval. Hiermee maak je in een handomdraai een heerlijk en traditioneel gerecht waar iedereen van smult. Zet de poffertjesmaker op tafel, doe de mix in de doseerfles en zet er een aantal heerlijke toppings bij, zoals poedersuiker, slagroom, koekjes en karamelsiroop; (lekker)makkelijk toch!

Tip: De poffertjesmaker doet het ook goed bij het dessert!

 

2. Lekkere en originele Kerstpakketten: Sushi Time!

Wil je het deze kerst een keer over een andere boeg gooien? Met “Sushi Time” kan dat. Met de sushi tray giftset, het bamboematje, rijst, nori vellen en sojasaus kunnen je medewerkers zelf de heerlijkste sushi rollen. Is weer eens iets anders toch? Bovendien kunnen mensen lekker creatief bezig zijn en met hun favoriete ingrediënten een smaakvol kerstmenu op tafel toveren.

 

3. Lekkere en originele Kerstpakketten: Italiaanse sferen

Als je ons al langer volgt, dan weet je dat wij gek zijn op Italië en ieder jaar weer prachtige, Italiaanse kerstpakketten samenstellen. “Italiaanse Sferen” is één van deze toppers en is gevuld met fijne basisingrediënten om een prachtig kerstmenu mee op tafel te zetten. Denk bijvoorbeeld aan Orecchiette Rigate, een stukje Grana Padano kaas, focaccia broodmix en hazelnoot cannoli als dessert. Ook zitten er nog twee goede flessen Italiaanse wijn in dit pakket: een spumante en een pinot grigio. Beide van het kleinschalige wijnhuis, ‘Cecilia Beretta’.

 

4. Lekkere en originele Kerstpakketten: BBQ & Grill

Zoals we eerder al hebben aangestipt, wint de winterbarbecue ook steeds meer aan populariteit. Logisch ook: niet een persoon staat in de keuken, maar je staat of zit samen rond het vuur. Het is gezellig, actief en natuurlijk ook heel erg lekker. Het “Kerstpakket BBQ & Grill” is daarom ook echt een aanrader. Het bevat allerlei luxe items die een mooie aanvulling zijn op een gezellige bbq-avond: van overheerlijke kruiden en sauzen tot handige tools om vlees, vis en groenten mee te flippen. 

 

5. Lekkere en originele Kerstpakketten: Gourmetten 

Denk je: leuk al die gekkigheid, maar nothing beats gourmetten! Geef dan het kerstpakket “Gourmetten” cadeau aan je medewerkers, want iedereen moet toch gewoon minstens een gourmetstel in huis hebben toch? In dit kerstpakket zit een mini tafelgrill, waarmee je met twee personen een supergezellige avond beleeft. Daarnaast zit er een stokbrood in, een sausje, tapenade en een pannenkoeken shaker. Oh en laten we ook de lekkere snacks niet vergeten, zoals de fudge en macarons, heerlijk voor later op de avond. Bijvoorbeeld bij de thee.