Verras goede klanten met luxe relatiegeschenken tijdens kerst of op andere momenten in het jaar

Wil je je klanten laten zien dat je ze waardeert, een (nog) betere band met ze opbouwen en jezelf weer even in ‘the picture’ zetten? Dan is het geven van een relatiegeschenk een goed idee. Nog beter wordt het wanneer je de tijd neemt om echt iets moois voor ze uit te zoeken. Als zij zien hoeveel moeite jij er hebt ingestopt, zien ze ook hoe belangrijk jij de samenwerking met hen vindt. Bij ons vind je luxe relatiegeschenken in verschillende prijsklassen die je ook nog eens kunt laten personaliseren met jouw bedrijfslogo. 

Of een relatiegeschenk in de smaak valt, is vooral afhankelijk van de originaliteit van het cadeau. Geef daarom altijd iets persoonlijks. Iets wat bijvoorbeeld te maken heeft met een thema dat het afgelopen jaar centraal heeft gestaan tijdens jullie samenwerking of iets wat te maken heeft met de visie of persoonlijkheid van je klant.

Verschillende luxe relatiegeschenken

In ons assortiment vind je verschillende luxe relatiegeschenken waarmee je je goede klanten en zakenrelaties op een leuke manier kunt verrassen rond kerst of op andere momenten in het jaar. Zo hebben we traditionele wijnkisten met goede wijn, maar ook verschillende pakketten die samengesteld zijn met echte kwaliteitsproducten. Gegarandeerd dat er iets tussen zit dat bij jouw klant past.

Een van de pakketten die leuk is om te geven aan iemand die van koken en lekker eten houdt is het pakket ‘Make your own Pasta’. In dit pakket zit een pastamachine van Gusta, een smaakvolle olijfolie, rode pesto en andere zalige producten van het merk Foodiletto. Zoek je iets voor borrelliefhebbers? Dan valt het pakket ‘Rotterdamsch’ zeker in de smaak. Het bestaat onder andere uit een mooie borrelplank van mangohout, heerlijke kaas en snacks van Rotterdamsche Oude. Overigens is dit cadeau ook leuk om te geven aan relaties uit de havenstad.

Voor welk pakket of thema je ook kiest, je kunt bij ons kwaliteit en ambachtelijke producten verwachten, zoals chocolade van Van der Burgh, zout, chips en nootjes van Sal de Ibiza, nougat van Hidde de Brabander en olijfolie van La Cultivade. Je wilt je klant immers verwennen!

Luxe relatiegeschenken met een persoonlijke touch

Het geven van mooie en luxe relatiegeschenken is leuk. Nog veel leuker wordt het wanneer er echt een persoonlijke touch aanzit! Ofwel, geef iets dat je zelf hebt gemaakt. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld goede flessen wijn kopen en laten beplakken met een door jouw ontworpen etiket of wijnkisten door ons laten bedrukken met je bedrijfslogo.

Daarnaast kun je bij ons ook je eigen gin samenstellen met kruiden die jouw relatie lekker vindt. Hoe? Door eerst een hoofdsmaak te kiezen. Dit kan van alles zijn: van citroen en chocolade tot van lavendel en oregano. Daarna kies je nog 4 tot 6 andere specerijen, fruitsoorten of kruiden en vervolgens ontwerp je je eigen etiket of geef je ons de opdracht dit voor jou te doen. Origineler dan een eigen creatie gaat het niet worden!

Goed om te weten: wij kunnen al kleine batches vanaf 6x 500 ml gin flessen voor je realiseren.

Relatiegeschenken geven met kerst? Zorg dat je opvalt

Geef jij je relatiegeschenken altijd met kerst? Dan weet je dat je niet de enige zal zijn die wat aardigs wilt doen voor zijn netwerk. Om op te vallen kun je beter een ander moment in het jaar uitkiezen of je geschenk door ons laten personaliseren met je bedrijfslogo. Dan weet je namelijk zeker dat er niet wordt vergeten dat dat leuke en originele cadeau van jou vandaan kwam en zullen je klanten nog lang aan je blijven denken.

Hulp nodig?

Kom je er niet uit en kan je wel wat hulp gebruiken bij het uitzoeken van geschikte relatiegeschenken of wil je relatiegeschenken die geheel op maat zijn samengesteld? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Relatiegeschenken zijn fiscaal aftrekbaar

En wist je trouwens dat je in veel gevallen als gever van relatiegeschenken de btw fiscaal kan aftrekken? Maar let op: het kan alleen wanneer de kosten per jaar onder de EUR 227,00 per ontvanger blijven en wanneer het geschenk naar bestaande klanten en leveranciers gaat. Toch fijn om maar even weten.