Op zoek naar kerstpakketten van rond de 10 euro?

Op zoek naar kerstpakketten van rond de 10 euro? Ontdek de leukste 7 geschenken

Kerstpakketten rond de 10 euro zijn ideaal als extraatjes bovenop een kerstbonus, maar ook als je niet zo’n hoog budget hebt. Bij Kerstpakkettenwinkel.nl hebben we de leukste geschenken samengesteld. Kleine, maar fijne cadeaus met heerlijke producten waarmee je zeker voor de dag kunt komen. Bekijk hieronder snel de kerstpakketten waarmee je je medewerkers of zakenrelaties kunt verrassen.

  1. De leukste kerstpakketten rond de 10 euro: Little Gold

Neem bijvoorbeeld Little Gold. Dit kerstpakket kost € 11,87, dus kom je mooi uit rond de 10 euro. In dit pakket bevat thee met een vleugje kaneel en allerlei zoete en hartige lekkernijen. Denk aan chips in de smaak zeezout, pinda’s, extra grote pretzel sticks, nougat en kerstchocolade. It’s all in the name, want alle producten zijn voorzien van een feestelijke, gouden verpakking.

  1. De leukste kerstpakketten rond de 10 euro: Little Red

Naast Little Gold is er ook een variant, Little Red. Met net iets andere producten en een rode verpakking in plaats van goud, maar minstens zo leuk. De producten die erin zitten zijn: naturel chips en zoute sticks voor de borrel, een zak marshmallows om in het vuur te roosteren, een blikje tomatensoep en een doos met grissini (soepstengels). Overigens bedraagt de prijs van Little Red € 10,91 en is hiermee het goedkoopste kerstpakket dat wij aanbieden.

  1. De leukste kerstpakketten rond de 10 euro: Black & White 

Black & White behoort met een prijs van € 11,25 ook in de lijst met kerstpakketten van rond de 10 euro. Dit pakket is gevuld met: thee, fudge, een zak popcorn, kaaskoekjes en gecoate pinda’s met de smaak chili. Dat wordt smikkelen!

  1. De leukste kerstpakketten rond de 10 euro: Little Delizioso

Van al onze geschenken kun je een goede kwaliteit verwachten, dus ook van de goedkope kerstpakketten die je uit ons assortiment kunt bestellen. Toch zitten er een aantal tussen die de smaakpapillen nog meer weten te prikkelen, zoals Little Delizioso. Gevuld met allerlei heerlijke mediterrane producten van het merk Delizioso, zoals knapperige groene olijven die heerlijk zijn bij de borrel of door een salade en een mix om zelf bruschetta te maken. Daarnaast zit er ook nog een potje allioli in, dipstokjes en nog een aantal andere zoutjes. De prijs? € 13,20.

  1. De leukste kerstpakketten rond de 10 euro: Little Italy

Nog een die uitblinkt in het eten is Little Italy, waarbij de Italiaanse keuken een hoofdrol speelt. Het pakket kost € 13,04 en bevat groene olijven, tagliatelle met pomodoro, een flesje passata, een pizza snack en naturel chips.

  1. De leukste kerstpakketten rond de 10 euro: Little Spain

Daarnaast is Little Spain ook een kerstpakket € 16,50 die het goed doet bij food liefhebbers. Hierin zit een lekker flesje Tempranillo, groene olijven, een mix om zelf kruidenboter te maken, broodsticks en twee schaaltjes van aardewerk om de dips in te doen. Met een prijs van € 16,50 is deze iets duurder, maar dan krijg je wel een goed gevuld pakket mét een echte Spaanse wijn. 

  1. De leukste kerstpakketten rond de 10 euro: Little Care

Het laatste kerstpakket dat we je niet willen onthouden is Little Care. Voor een prijs van € 14,86 krijg je: karamel sticks en een doos chocolate chip cookies, maar ook twee fijne verzorgingsproducten van het merk Gold label. De eerste is een fijne en zachte handcrème met sheaboter en allantoïne die goed in de huid trekt en de tweede een heerlijk geurende handzeep in een luxe pompje. Een heerlijk geschenk voor een momentje van ontspanning.

Hebben deze kerstpakketten van rond de 10 euro je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar meer? Bekijk dan ook de rest van ons aanbod met kerstpakketten.