Ontdek deze 5 originele kerstpakketten onder de 20 euro

Ontdek deze 5 originele kerstpakketten onder de 20 euro

Als werkgever heb je niet altijd de mogelijkheid om grote kerstpakketten te kopen voor je personeel, ook al zou je dat het liefst wel willen. Toch betekent groot niet altijd beter. Bij ons vind je namelijk ook heel wat leuke, originele kerstpakketten onder de 20 euro. Doe inspiratie op hieronder en zorg alsnog voor blije koppies op het werk.

 

1. Originele kerstpakketten onder de 20 euro: Rudolph

We trappen af met een van de goedkoopste kerstpakketten in deze lijst, het kerstpakket “Rudolph”. Dit kleine, maar fijne pakket wordt verpakt in een gezellige kerstdoos en bevat heerlijke items: een grote zak popcorn, Rudolph kerstkoekjes, thee, Xmas pretzels en stroopwafels. Klinkt lekker, toch?

2. Originele kerstpakketten onder de 20 euro: Cake Bakken

Een van onze andere originele kerstpakketten onder de 20 euro is, “Cake Bakken”. De inhoud van de feestelijke doos is een mix van populaire producten binnen ons aanbod. Zo zit er een spelletje in, een geurkaars die naar kerstboom ruikt en een fijne ambiance creëert en verse thee. Ook zit er nog een cakemix in met bakvorm, waarmee je in een handomdraai een zelfgebakken cake op tafel zet; jammie!

3. Originele kerstpakketten onder de 20 euro: Gold & Black

Goedkoop lijkt het fancy kerstpakket “Gold & Black” zeker niet! Alleen al de verpakking van de producten ademt allure: zwart met goud, zoals de naam verraadt en met een mooie glans. Medewerkers die dit luxe uitziende cadeau krijgen, zullen genieten van verschillende verse thee en kerstboomballen van chocolade. Voor de hartige trek zit er ook nog een zak ribbelchips in, een borrelmix en sweet bbq crackers.

4. Originele kerstpakketten onder de 20 euro: Merry Xmas

Het is zelfs mogelijk om originele kerstpakketten onder de 20 euro te geven met een lekkere fles wijn erin! Het kerstpakket “Merry Xmas” is voorzien van een fles Lust Cabernet Sauvignon dat een gouden combi is met de kerstboomballen van chocolade. Verder zit in dit geschenk nog een zak popcorn, thee en Xmas pretzels. Ofwel, allemaal heerlijks voor de feestdagen!

5. Originele kerstpakketten onder de 20 euro: Oh Happy Day

Je kunt zelfs originele, biologische kerstpakketten cadeau doen van minder dan 20 euro. Hoe leuk is dat? Ben je ook een beetje bewust bezig! “Oh Happy Happy Day” bevat verschillende biologische producten, waaronder chocolade koekjes, popcorn in de smaak, sweet & salty en groene thee. Daarnaast zitten er ook nog twee leuke koffie/thee mokken in, waarmee je iedere morgen vrolijk de dag begint en een heerlijke, chocolade-bananenbroodmix. Klinkt dat lekker of klinkt dat lekker?


Kortom, genoeg originele kerstpakketten onder de 20 euro te vinden. En mocht je toch nog wat extra’s over houden later in het jaar? Dan kun je bij ons ook terecht voor leuke paasgeschenken en zomerpakketten (let op: deze geschenken zijn net als onze kerstpakketten seizoensafhankelijk. Daarom staan ze momenteel niet op onze website. Kom gerust nog eens kijken tegen die tijd of neem bij voorbaat contact met ons op.