Ontdek deze 5 luxe kerstpakketten en verras je personeel

Ontdek deze 5 luxe kerstpakketten en verras je personeel

Ben je op zoek naar luxe kerstpakketten waarmee je zeker de show steelt bij je personeel? Dan weten wij wel raad! Bij ons vind je namelijk de mooiste geschenken voor de feestdagen, met een chique verpakking en producten van hoge kwaliteit. Nieuwsgierig? Lees dan snel verder.

1. De mooiste luxe kerstpakketten: Forest Gold

Donkergroen, zwart  en goud: de kleurenmelange van het luxe kerstpakket “Forest Gold”. Ja, dit kerstpakket ademt een en al grandeur en is een feestje om te krijgen. Niet alleen ziet het er prachtig uit. Het bevat ook nog allerlei fijne geschenken: wat dacht je van een chique zwarte kandelaar voor op de eettafel, gouden kaarsen en een heerlijke fles Jaume Serra cava met een gouden wikkel. Hoe feestelijk wil je het hebben? Je vindt ‘m tussen onze lifestyle kerstpakketten in de webshop.

2. De mooiste luxe kerstpakketten: White Christmas

White Christmas” is één van onze goedgevulde, traditionele kerstpakketten, maar dan wel verpakt in een glamorous jasje. De combinatie van de witte en gouden verpakkingen geven het kerstpakket een chique look and feel. Bovendien is het gevuld met allerlei lekkers om de hele dag door van te genieten. Wat dacht je van pannenkoeken bij het kerstontbijt, een Italiaanse maaltijd tijdens het diner en lekkere bites om van te snacken.

3.De mooiste luxe kerstpakketten: Little Forest 

Het kerstpakket “Little Forest” is de kleinere variant op Forest Gold. Dezelfde sfeer en uitstraling, maar een kleinere prijs. Hierin vind je dan ook iets minder producten dan bij zijn grotere broer, maar wees gerust: we kept the best! En dat betekent: een prachtige fles met bubbels voor de feestdagen en een heerlijke brie voor in de oven. Ook kan er gesmuld worden van blueberry muffins en er kunnen gezellige (geur)kaarsen worden aangestoken.

4. De mooiste luxe kerstpakketten: Italiaanse sferen

Mamamia! Als er één van onze luxe kerstpakketten geliefd is bij mensen die van eten houden, dan is het wel “Italiaanse sferen”. Dit kerstpakket zit bomvol smaakvolle en goede Italiaanse producten: een flesje bubbels, een flesje pinot grigio, foccaciabroodmix en allerlei heerlijke smeersels, pasta, kaas, truffelchips en hazelnoot cannoli. Do we need to say more? More is in, maar leuker is het om dat zelf te ontdekken!

5. De mooiste luxe kerstpakketten: Sweets

Als we het over luxe kerstpakketten hebben, dan is “Sweets” toch wel het neusje van de zalm. De ontvangers zullen genieten van de fantastische champagne van Pommery en de verfrissende scrub van Leeff. Maar ook van de krokante cannoli en de romige chocolade die bij de patisserie van de Bijenkorf vandaan komt. Een heel fijn geschenk voor je personeel, maar ook een topper als relatiegeschenk!