Kerstpakketten Trends 2023

Ontdek de Kerstpakketten Trends van 2023!

De eerste helft van 2023 zit er alweer bijna op, dus is het alweer tijd om vooruit te kijken naar het laatste deel van het jaar. De periode waarin eindejaarsfeesten georganiseerd worden en het jaar goed wordt afgesloten met een prachtig geschenk voor medewerkers en relaties. Om alvast inspiratie op te doen, hebben wij hieronder de Kerstpakketten Trends van 2023 voor je onder elkaar gezet. En we kunnen vast verklappen: ze zijn weer erg leuk!

  1. Kerstpakketten Trends 2023: Spelletjes!

Binnenzitten in de wintermaanden hoeft geen straf te zijn. Met een spelletjesavond maak je het thuis gezellig! Een lekkere fles wijn erbij, een speciaalbiertje, wat hapjes en goed gezelschap maken de avond compleet. Andere jaren waren spelletjes ook al regelmatig een hit in het kerstpakket, maar dit jaar kun je er niet om heen: spelletjes behoren duidelijk tot dé “Kerstpakketten Trends” van 2023!

Pssst…Lijkt dit je een mooi geschenk voor de feestdagen? Houd dan de pagina met
Lifestyle kerstpakketten goed in de gaten!

  1. Kerstpakketten Trends 2023: Lekker lang tafelen!

Gezelligheid speelt sowieso een belangrijke rol in deze lijst met “Kerstpakketten trends 2023”. Zo wordt er bijvoorbeeld duidelijk ingespeeld op het ontbijt, de brunch en uiteraard hét kerstdiner. De momenten waarop mensen lekker lang tafelen met hun geliefden, om dan vervolgens nog af te sluiten met…. juist ja, spelletjes 😉 Wat we zien zijn uitgebreide maaltijden die je vanuit het kerstpakket gemakkelijk op tafel kunt zetten, mooie tafelversiering en beeldig serviesgoed. 

Pssst…Lijkt dit je een mooi geschenk voor de feestdagen? Houd dan de pagina met Lifestyle kerstpakketten goed in de gaten!

  1. Kerstpakketten trends 2023: Boterplanken

En nu we het toch over het tafelen hebben, kunnen we de boterplanken niet vergeten! Say what? Ja je leest het goed, het staat er echt: boterplank i.p.v. kaasplank. Deze versie eet je voor het diner in plaats van erna en is min of meer de vervanger van de borrelplank. Hoe dit precies smaakt, ligt helemaal aan de boter die je gebruikt en de toppings. Het is namelijk wel de bedoeling dat je de plank mooi versierd met verse kruiden, eetbare bloemen, gemarineerde rode ui of een andere smaakmaker. Leuk toch weer even wat nieuws?

Pssst…Lijkt dit je een mooi geschenk voor de feestdagen? Houd dan de pagina met Lifestyle kerstpakketten goed in de gaten!

  1. Kerstpakketten Trends 2023: Healthy snacks

De gezonde kerstpakketten staan dan wel in het lijstje met de populairste trends van 2023, maar inmiddels zijn deze eigenlijk al een aantal jaar te verkrijgen. Na zoveel eten en drinken tijdens de feestdagen, willen mensen het nieuwe jaar weer rein beginnen: Hello dry January en welcome healty snacks! Daarom zien we ook dit jaar weer een heleboel gezonde snacks voor in het kerstpakket. Een ideale start en houvast om de goede voornemens van je medewerkers een handje te helpen. 

  1. Kerstpakketten Trends 2023: Selfcare

Een momentje voor jezelf is en blijft belangrijk in het hectische alledaagse leven. Zeg eens: hoe ontspannen word je zelf van een warme douche of lekker lang bad? Een goede handzeep, een zachte bodylotion of een luxe douchegel klinken misschien niet zo spannend en origineel, maar onderschat de uitwerking niet. Deze kleine momenten van ontspanning zorgen ervoor dat je medewerkers zich weer even kunnen opladen. Kies daarom gerust in 2023 één van de heerlijke wellness kerstpakketten.

Wil je liever een kerstpakket op maat laten maken?


Wil je zelf graag een kerstpakket samenstellen met daarbij de kerstpakketten trends van 2023 in het achterhoofd? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast een zorgvuldig samengesteld assortiment met kerstpakketten, bieden wij ook de mogelijkheid tot maatwerk, zonder extra kosten! Vul snel en eenvoudig het formulier in op onze website en ontvang binnen 3 werkdagen een vrijblijvende offerte.