Persoonlijk

Ons Team

TEAM KERSTPAKKET

Graag vertellen wij jou meer over ons team

Chantal van Vianen Kerstpakkettenwinkel

Chantal

Naast dat Chantal de eigenaresse is van Kerstpakkettenwinkel.nl, is ze moeder van 2 stoere jongens. Samen met haar man en de kids genieten ze van vakanties in Italië, gaan ze graag weekendjes weg en zijn ze graag met vrienden en koken ze thuis. Avondje met de meiden? Ook daar is Chantal altijd voor in!

Lisanne Kamp

Lisanne

Lisanne is een harde werker en is het van de "niet lullen maar poetsen" mentaliteit. Met haar perfectionisme weet je zeker dat jouw kerstpakket met alle zorg wordt samengesteld en ingepakt. Verder houd Lisanne in haar privé leven van gezelligheid met vrienden met een wijntje. Maar ook een avondje thuis op de bank met een serie, daar hoor je haar niet over klagen.

Glenn van Vianen Kerstpakkettenwinkel

Glenn

We noemen hem ook wel onze “CEO manusje van alles”. Eigenlijk altijd vrolijk. Vader van 2 schattige jongens. Fulltime grappenmaker. Als we Glenn missen, is hij meestal vissen. Regelmatig te vinden op de golfclub. Oh en een drankje, daar is Glenn altijd voor in.

Ruud

Zonder Ruud (& Janny) geen Kerstpakkettenwinkel. In 1988 heeft hij de wijnhandel opgericht wat gegroeid is naar een veelzijdig familiebedrijf. Regelt de wijnkisten. Doet het (soms) wat rustiger aan en is veel in Spanje of Zeeland te vinden.

Janny van Vianen

Janny

Zorgt ervoor dat de administratie op orde is. Past op de kleinkinderen zodat Chantal & Glenn met een gerust gevoel naar werk kunnen. Is samen met Ruud regelmatig te vinden in Spanje of Zeeland.

Enzo Bontenbal

Enzo

Naast dat Enzo zich het gehele jaar door focust op de wijnhandel is hij tijdens de inpakperiode onze steun en toeverlaat op het gebied van logistiek en sortering. Hij speelt gitaar en is regelmatig in de sportschool te vinden.

Chris

Chris

Al jaren lang onze chauffeur. Zit een maand per jaar in Malaga met zijn vrouw. Echte levensgenieter. Drinkt graag een biertje en heeft een goed gevoel voor humor.

Ferre

Ferre

Sinds een aantal jaar onze chauffeur. Ferre hoor je al van ver aankomen want hij is altijd aan het fluiten. Altijd vrolijk. Gaat graag op vakantie en weekendje weg met vrienden.

Debby van Gorkum

Debby

Onze creatieve tekstschrijfster. Moeder van een prachtige dochter. Debby woont momenteel in Indonesië en is zelden in Nederland te vinden. Culinair fijnproever. Is het liefst op reis. Denkt graag met ons mee en geeft altijd waardevol en eerlijk advies.

Marcella

Onze social media, is haar domein. Altijd enthousiast en boordevol energie. Moeder van 2 kids. Heeft een sales achtergrond, maar legt nu de focus op marketing. Zit altijd vol goede ideeën. Staat in de winter op de ski’s en in de zomer vind je haar aan zee.

Danny

Danny zorgt ervoor dat al onze websites goed werken. Heeft 2 lieve, grote honden. Als hij niet achter zijn computer zit, vind je hem in de sportschool, in z'n garage of in de auto.