Met welk kerstpakket verras je een zwangere collega?

Ben je al druk bezig met het uitzoeken van de eindejaarsgeschenken en zoek je nog een mooi en origineel kerstpakket voor een zwangere collega? We’ve got your back! Wij, als vrouwen, weten namelijk precies waar onze soortgenoten blij van worden. Om jou een handje op weg te helpen vind je hieronder 5 kerstpakketten waarmee de “Mommy to be” heerlijk in de watten wordt gelegd. Lees snel verder voor inspiratie!

1. Het leukste kerstpakket voor zwangere collega’s: Selfcare

Een zachte wafelbadjas, een luxe badschuim met een rijke amber geur, kaarsen en natuurlijk… chocolade! Het zal je niet verbazen dat het kerstpakket “Selfcare”, tot de fijnste kerstpakketten behoort voor zwangere collega’s. Hiermee gun je ze een heerlijk momentje voor zichzelf. En laat dat nu precies zijn waar ze juist nu extra van genieten! 

2. Het leukste kerstpakket voor zwangere collega’s: For You!

Een ander verwenpakket waar de zwangere gelukkig van wordt is “For You”. Dit fantastische geschenk voor de feestdagen bevat zalige pralines met een vulling van pindacrème. En dat is nog niet alles: ook zitten er nog chocolate chip cookies in, zwarte thee, geurkaarsen en verzorgingsproducten. Kortom, alle ingrediënten voor me-time!

3. Het leukste kerstpakket voor zwangere collega’s: Gezonde Keuzes

Als zwangere wil je “Gezonde Keuzes” maken voor jezelf en het kindje op komst. Daarom hebben we een kerstpakket samengesteld met verantwoorde en lekkere producten: biologische tagliatelle en tomatensaus, bruschetta van zongedroogde tomaat en bruine rijstchips in de smaak paprika. Allemaal producten die goed zijn voor de zwangere collega en de baby in haar buik.

Tip: is je collega fan van biologisch? Bekijk dan ook onze andere biologische kerstpakketten!

4. Het leukste kerstpakket voor zwangere collega’s: Warme kruik

Warme Kruik” is een van onze wellness kerstpakketten en bevat ook een scala aan fijne producten voor zwangere vrouwen. Zo kan je collega de warme kruik in dit kerstpakket goed gebruiken als ze last heeft van harde buiken of om straks het wiegje voor te verwarmen. Verder zit er een rustgevende sojakaars in voor thuis of in de verloskamer, thee en lekkere snacks. 

5. Het leukste kerstpakket voor zwangere collega’s: Vegan Game Night 

Eigenlijk zijn alle geschenken in deze lijst kerstpakketten voor vrouwen. Voor vrouwen in het algemeen welteverstaan. Is je zwangere collega vegan? Dan zijn er natuurlijk ook nog andere aspecten waar je rekening mee dient te houden. “Vegan Game Night” bevat alle ingrediënten die zwangere, vegan vrouwen mogen en is een origineel kerstpakket om te krijgen. Er zitten hier geen dierlijke producten in, maar wel het grandioze spel, Beverbende waar het hele gezin plezier aan beleeft. Ook bevat dit kerstpakket alcoholvrije cocktails, een mooie serveerplank en zowel zoete als hartige snacks. Klinkt leuk toch?