Persoonlijk

Maatwerk

Wij hopen je dit jaar weer te mogen assisteren met het samenstellen van kerstpakketten waar jouw personeel en/of collega’s blij van worden. Ook voor wijnkisten en (luxe) relatiegeschenken, kan je bij ons terecht.

Ben je zoek naar een pakket waarmee jullie kunnen onderscheiden met de rest? Wij zijn gespecialiseerd in het zelf samen stellen van persoonlijke pakketten. Neem contact op middels onderstaand formulier voor een afspraak en wij ontvangen je graag in onze showroom! Ook het personaliseren van producten kunnen wij regelen.

speciaal

Cadeau’s personaliseren

In ons assortiment vind je bijzondere (kerst)cadeaus en goede wijnen waar je je klanten, personeel of zakenrelaties een grote glimlach mee kunt bezorgen. Maar wanneer je het nog wat beter wilt aanpakken, is het leuk om een persoonlijke twist aan je geschenk te geven door het te personaliseren met je bedrijfslogo of door er een hartverwarmende tekst op te zetten.

Wanneer je ervoor kiest om je cadeau te personaliseren met een mooie tekst die recht uit het hart komt of een bijzondere foto, zal de ontvanger zich extra speciaal en gewaardeerd voelen. Je hebt namelijk de moeite genomen om er extra werk van te maken en dat zal misschien nog wel meer impact maken dan het geschenk zelf. Je kunt ook kiezen voor alleen een logo. Iets minder origineel, maar nog steeds persoonlijk. Bovendien zal de ontvanger nooit vergeten dat het cadeau van jou vandaan kwam, omdat hij bij gebruik steeds weer jouw beeldmerk terugziet.

Wij bieden verschillende mogelijkheden om je relatiegeschenk of kerstpakket te personaliseren, maar veruit de populairste mogelijkheid is het laten bedrukken van een houten wijnkist. Wanneer je een wijnkist door ons laat bedrukken, kun je zelf een kleur uitkiezen die je mooi vindt. Vervolgens lever je bij ons een tekst en logo aan en gaan wij voor je aan de slag. Ook aan de door jou uitgekozen wijnen kunnen we een persoonlijke draai geven, bijvoorbeeld met een etiket dat door jouzelf is ontworpen.

Naast het ontwerp van een eigen etiket, kunnen we nog iets extra’s aan het wijncadeau toevoegen. Zo kunnen we bijvoorbeeld pasta, saus en Italiaanse kruiden toevoegen aan de wijnkist en een receptenkaart (eventueel met logo), waarmee de ontvanger een heerlijk gerecht op tafel kan zetten dat perfect past bij de wijn. Een andere mogelijkheid is om 4 wijnen cadeau te geven, waar per wijn een uitgebreide uitleg bij komt en bijpassende gerechten worden geadviseerd op een gepersonaliseerd receptenkaartje. Een leuk cadeau voor fijnproevers, die het een feestje vinden om thuis een heerlijk 4-gangen diner te bereiden.

Meer mogelijkheden van personaliseren
Daarnaast hebben we nog meer mogelijkheden om onze geschenken te personaliseren. We kunnen je logo of tekst laten borduren op de handdoeken en badjassen uit onze wellnesspakketten en wijnglazen en houten cadeaus, zoals schaaltjes, borrelplanken laten graveren. Zelfs de cadeaudoos kunnen we voorzien van jouw eigen unieke ontwerp. Zo kunnen we deze laten bedrukken met foto’s of beplakken met stickers waarop je logo is afgebeeld.

Goed om te weten
De kerstcadeaudoos is alleen mogelijk bij afname van (grote aantallen of minimaal x aantal stuks). Daarnaast is het personaliseren van de geschenken gegarandeerd mogelijk tot begin november in verband met de levertijd. Wil je daarna je cadeau door ons laten personaliseren, dan is dit altijd op aanvraag en dien je hiervoor contact met ons op te nemen.

Kerstpakketten of relatiegeschenken samenstellen

Krijg je keuzestress door het enorme online aanbod of wil je je personeel en/of zakenrelaties echt iets persoonlijks geven dat met zorg is uitgezocht? Dan kun je bij ons zonder meerprijs kerstpakketten en relatiepakketten laten samenstellen. Uiteraard mag je langskomen in onze showroom om leuke items uit te zoeken of je wensen telefonisch of per e-mail aan ons doorgeven. Heb je geen tijd om langs te komen en wil je snel online je kerstpakketten bestellen? Laat ons je dan helpen!

Wil je bij ons online pakketten laten samenstellen, dan werkt dit heel eenvoudig. Het enige wat je namelijk hoeft te doen is de vragen te beantwoorden op het formulier en naar ons te versturen. Wij komen vervolgens binnen 3 werkdagen bij je terug met een vrijblijvend voorstel die zoveel mogelijk aan jouw wensen voldoen. En dit kost je niets extra’s.

Zowel het opmaken van de offerte als de unieke pakketten laten samenstellen kun je bij ons gratis laten doen vanaf ieder bedrag. Het maakt dus niets uit of het nu gaat om 5 of 100 pakketten. Je betaalt enkel voor de inhoud en de verzending.