Maak niet alleen je medewerkers blij, maar steun ook een goed doel deze kerst!

Maak niet alleen je medewerkers blij, maar steun ook een goed doel deze kerst! 

Ben je op zoek naar originele kerstpakketten voor je werknemers, maar zou je het liefst ook graag iemand blij maken die wel een steuntje kan gebruiken? Dan helpen wij jou daar graag bij! Dit jaar hebben wij een aantal goede doelen die je op verschillende manieren kunt steunen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder en creëer samen met ons en je medewerkers het echte kerstgevoel!

Hoe steun jij het goede doel deze Kerst?

Als je bij ons je kerstpakketten gaat bestellen, dan kun je op verschillende manieren een goed doel steunen met Kerst: je kunt bijvoorbeeld een bon van de voedselbank toevoegen aan het kerstpakket, waarmee je een donatie van 5,00 doet voor een voedselpakket. De medewerkers die het kerstpakket in handen krijgen, zien dat zowel jij als zij een minder bedeeld gezin te eten hebben gegeven. Een andere mogelijkheid is om één of meerdere producten te kiezen, waar de medewerker plezier aan beleeft, maar waarvan de opbrengst (gedeeltelijk) naar een goed doel gaat. 

Welke goede doelen kun je steunen met Kerst?

Er verschillende goede doelen die je kunt steunen door leuke en originele producten aan jouw kerstpakketten toe te voegen:

 • Alzheimer Nederland
  Één van de meest bijzondere uit dit lijstje is de ‘Herinneringen Kerstbal’. Een waardevol cadeau waarmee je de herinneringen van het afgelopen jaar vereeuwigd. Schrijf ze op, probeer het persoonlijk te maken en bewaar ze in de transparante kerstbal. Je medewerkers beleven ze dan elk jaar opnieuw. Hoe mooi is dat? Nog veel mooier: Van elke kerstbal gaat € 3,50 naar dementieonderzoek!

 

 • Kika
  Wil je graag kerstpakketten bestellen waarmee je kinderen helpt? Kies dan één of meerdere artikelen van Kika, zoals een duurzame drinkfles, een opvouwbare tas of een spelletje kwartet. Producten waar je medewerkers wat aan hebben, maar de kinderen die kinderkanker hebben zeker ook. Met de opbrengst van deze leuke en nuttige items steun je namelijk het onderzoek naar kinderkanker.

 

 •  Hert Bier en The Good Wine
  Een drankje waar je extra van geniet? Ga dan voor een fles wijn van The Good Wine of een biertje van Hert Bier. Twee bijzondere initiatieven waar niet alleen je medewerkers van zullen genieten, maar ook de bevolking van Ethiopië en de deelnemers van de Zorgboerderij “Grensverleggende Talenten” uit Putten. Voor iedere fles wijn van The Good Wine wordt er namelijk 750 liter schoon drinkwater gedoneerd! De deelnemers van de zorgboerderij in Putten, maken met veel plezier de houten kratjes om de biertjes heen en genieten van deze leuke activiteit.

 

 • Beach Cleanups
  Wil je liever iets goeds doen voor het milieu? Vul dan de kerspakketten die je aan de medewerkers gaat geven met producten van “Even Uitwaaien”. Hiermee zorgen we er samen voor dat de stranden van de Nederlandse Noordzeekust schoner worden.


Kortom, genoeg mooie doelen om te steunen op een simpele, maar doeltreffende manier. Draag een warm hart toe aan de mensen/doelen die dat het hardste nodig hebben en laten we samen zorgen voor een nóg mooier kerstfeest! Hulp nodig of zelf kerstpakketten samenstellen waarmee je zoveel mogelijk verschillende doelen steunt? Neem dan gerust contact met ons op.