Luxe kerst- en relatiegeschenken waarmee je zeker weten indruk maakt

Wil je tijdens de feestdagen een keer goed uitpakken en hiermee jouw waardering uitspreken naar je personeel of een goede relatie verpletteren met een fantastisch en persoonlijk cadeau voor zijn of haar jubileum? Geef dan een van onze luxe kerst- en relatiegeschenken of laat speciaal iets voor de gelegenheid op maat maken. Hieronder laten we je zien wat er allemaal mogelijkheden is.

1. Luxe kerst- en relatiegeschenken: goede wijn

Een goede fles wijn is fijn en daarnaast ook lekker toegankelijk, want je kunt er alle kanten op mee op! In samenwerking met ons zusterbedrijf ‘t Wijnblad’ kunnen wij prachtige pakketten maken met een of meerdere kwaliteitswijnen. We hebben mooie champagnes van onder andere Ruinart, Dom Perignon en Pommery. Maar ook witte wijn van ‘Boschendal’ en de geliefde roséwijnen van AIX en Miraval.

Alle wijnen uit ons assortiment kunnen wij verpakken in een mooie houten kist, met 1 vak tot wel 6 vakken. Zo kun je er ook voor kiezen om meerdere soorten wijnen te geven, zodat er altijd iets tussen zit wat de ontvanger lekker vindt. Om het luxe kerst- of relatiegeschenk helemaal compleet te maken, kunnen we er bovendien een mooie set glazen aan toevoegen en iets lekkers om te knabbelen.  

2. Luxe kerst- en relatiegeschenken: ambachtelijke producten

Het is ook mogelijk om bij ons een pakket te laten maken met ambachtelijke producten. Bijvoorbeeld met een brokkelige oude kaas of romige brie van de kaasboer, een paar smeuïge dips en knapperige toastjes, goede olijfolie, een Franse of Spaanse droge worst. We kunnen dit pakket zo uitgebreid maken als je zelf wilt. Daarbij kunnen we er ook een goede wijn naar keuze aan toevoegen, stijlvol serviesgoed en duurzame borrelplanken.

3. Luxe kerst- en relatiegeschenken: een Italiaans cadeaupakket

Wanneer je weet dat iemand helemaal idolaat is van koken, dan is het ook leuk om hem of haar een van onze Italiaanse cadeaupakketten te doen. Met ‘Italiaans koken’, ‘Italiaanse avond’ of ‘Geschenk l’italiano’ kan degene mooie Italiaanse gerechten op tafel toveren met ambachtelijke ingrediënten uit verschillende regio’s. Denk aan, linguine uit Toscane, bruschetta uit Abruzzo, olijven uit Liguria en een volle, romige primitivo uit Apulië of een Pinot Grigio uit de regio Veneto.

Luxe kerstcadeaus en relatiegeschenken uit ons assortiment of op maat

Bij ons op de website vind je verschillende luxe kerstcadeaus en relatiegeschenken die door ons zelf zijn samengesteld. Maar zoals je hierboven al een beetje hebt kunnen lezen doen we doen ook aan maatwerk, zodat we je naast ons standaard assortiment nog veel meer kunnen bieden. Heb je zelf een idee? Draag dat dan gewoon bij ons aan of vul het formulier in op de pagina ‘Relatiegeschenken samenstellen’ of op de pagina ‘Kerstpakketten samenstellen’.

Luxe kerstcadeaus en relatiegeschenken met logo

Wil je een persoonlijke touch te geven aan de luxe kerstcadeaus en relatiegeschenken die je hebt uitgezocht of die we voor je op maat hebben gemaakt? Dan kunnen we ze ook nog voorzien van je bedrijfslogo en de inhoud personaliseren. Hoe? Daar hebben we verschillende manieren voor:

  • Wijnkisten, borrelplanken en andere producten van hout kunnen we graveren of branden; 
  • Wijnglazen en karaffen kunnen we op verschillende plekken graveren;
  • Een door jou uitgekozen fles wijn, kunnen wij voorzien van een wijnetiket met een grappige foto van jou en je relatie’
  • Badjassen, handdoeken kunnen wij laten borduren.

Kortom, leuke ideeën genoeg! Mocht je er nu toch uitkomen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!