Kerstpakkettentrends 2022

Kerstpakketten Trends 2022

Wil je je medewerkers dit jaar weer een origineel kerstpakket cadeau geven en ben je je al aan het oriënteren? Bekijk dan de Kerstpakketten Trends van 2022. We hebben de leukste voor je op een rijtje gezet!

  1. Kerstpakketten Trends 2022: De escape room

Wellicht hebben jullie al een keer met het team of bedrijf een escape room gedaan. Hoe leuk is het dan dat je dit bloedstollende spel nu in de vorm van een kerstpakket cadeau kunt geven? Wat ons betreft is dit een van de meest originele kerstpakketten trends van 2022. Aan werkelijk elk detail is gedacht: food items die volledig in het spel zijn verwerkt, spannende online en offline puzzels en zelfs de kerstdoos die vergrendeld blijft totdat je het spel gaat spelen. Oh, en ook leuk: er is een bedrijfspoule, zodat iedereen kan zien wie het spel het snelste heeft opgelost!

  1. Kerstpakketten Trends 2022: Moderne kerstsferen

De afgelopen jaren zagen we vooral veel nostalgische kerstpakketthema’s voorbijkomen. Dit jaar zien we daar verandering in, want de moderne kerstsferen spelen een belangrijke rol binnen de kerstpakketten trends van 2022. Het gaat hier dan vooral om de verpakking van de producten die een meer moderne look en feel hebben. Denk bijvoorbeeld aan wit met goud en moderne prints.

  1. Kerstpakketten Trends 2022: Landenthema’s

Landenthema’s zien we eigenlijk elk jaar wel weer voorbijkomen en daarom behoort dit niet per se tot de kerstpakketten trends van 2022. Toch blijft het populair, want werkgevers vinden dit vaak makkelijk om te geven en medewerkers leuk om te krijgen! Zo zijn er ook dit jaar weer kerstpakketten met een Mexicaans, Italiaans, Spaans en Aziatisch tintje. Wat wel nieuw is dit jaar, is dat je vooral veel invloeden terug gaat zien uit het Midden-Oosten. Denk aan mezzes, olijven, kruiden en specerijen. 

  1. Kerstpakketten Trends 2022: Veel kleur en detail

It’s all about colour dit jaar. Dat betekent dat je veel kleur en gezelligheid voorbij ziet komen in de kerstpakketten. Dit geldt voor de verpakkingen, maar ook voor de non-food producten. Denk aan, prachtige droogbloemen en vazen en kaarsen in knalkleuren. Voor de verpakkingen geldt dat hier veel aandacht aan is gegeven. De ene verpakking is nog mooier dan een ander en dat maakt een product haast zonde om open te maken. Denk bijvoorbeeld aan flesjes frisdranken in pin-up style, kekke printjes of een gaaf design.

  1. Kerstpakketten Trends 2022: Duurzaam en biologische kerstpakketten

Biologische en duurzame kerstpakketten zijn al enige tijd niet meer weg te denken uit ons assortiment. Niet alleen wij, maar steeds meer mensen en bedrijven vinden het belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld. De producten in deze kerstpakketten zijn veelal ambachtelijk en dier- en milieuvriendelijker. Daarnaast bevatten de duurzame en biologische kerstpakketten ook veel opties voor vegans. Een mooie blijvende trend in 2022.

Wil je liever een kerstpakket op maat laten maken?

Wil je zelf graag een kerstpakket samenstellen of er een door ons op maat laten maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Naast een zorgvuldig samengesteld assortiment met kerstpakketten, bieden wij ook de mogelijk tot maatwerk. En dat zonder extra kosten! Vul snel en eenvoudig het formulier in op onze website en ontvang binnen 3 werkdagen dagen een vrijblijvende offerte.