Kerstpakketten trends 2021

Net als elk jaar willen we je ook dit jaar weer een ruim assortiment kunnen bieden met nieuwe en originele kerstpakketten. Daarom hebben wij ons de afgelopen weken laten inspireren door onze vaste en nieuwe leveranciers en hebben we voor je uitgezocht wat de kerstpakketten trends van 2021 zijn!

Kerstpakketten trends 2020 ook in 2021

Als we kijken naar de kerstpakketten trends van 2020 zien we dat er veel overeenkomsten zijn met de kerstpakketten trends van 2021. Duurzame, eco-vriendelijke en vegan kerstpakketten zijn weer goed vertegenwoordigd. Net als gadgets en toch zijn er ook dit jaar weer nieuwe ontwikkelingen. Lees maar even mee.

Kerstpakketten trends 2021: Kwaliteit!

Als het gaat om de kerstpakketten trends van 2021 is de vooruitgang van kwaliteit de allerbelangrijkste. Vroeger was het zo dat de items in een kerstpakket vooral uniek en origineel moesten zijn. Tegenwoordig wordt er echt geïnvesteerd in goede kwaliteit voor een betaalbare prijs, zowel op het gebied van food als non-foodproducten. 

Kerstpakketten trends 2021: Het oog wil ook wat

Niet alleen de inhoud van de pakketten, maar ook de stijl en het kleurenpalet worden steeds belangrijker. Logisch ook: het oog wil natuurlijk ook wat! Zo zien we mooie, luxe pasteltinten, kekke printjes en verpakkingen met een traditionele, bijna kneuterige kerstsfeer.

Kerstpakketten trends 2021: Tijd voor ontspanning

Door het coronavirus zitten we helaas vaker binnen dan we zouden willen. Daarom proberen we het thuis zo fijn mogelijk te maken. Om hierop in te spelen zien we bij onze leveranciers heel veel wellnessproducten, zoals mooie badjassen om helemaal in weg te kruipen en heerlijk geurende zeepjes en bodylotions. 

Kerstpakketten trends 2021: Het kerstpakket voor mannen

Het kerstpakket voor mannen bestaat al langere tijd. Maar dit jaar zien we dat er echt aandacht uit is gegaan naar originele, nieuwe items, die menig mannenhart op hol. Naar kwaliteit, maar ook naar kleine details op de verpakking. Zo zien we bijvoorbeeld stoere barbecue tools, een bierbrood voor mannen die van bakken houden en flesjes frisdrank met sexy pin-ups. Geniaal toch?!  

Kerstpakketten trends 2021: zelf samenstellen en personaliseren

Een trend die we ook voor dit jaar graag weer onder de aandacht willen brengen, is het zelf samenstellen van een kerstpakket. De vraag ernaar wordt alsmaar groter, omdat een persoonlijke touch goed in de smaak valt bij medewerkers en zakenrelaties en zij je cadeau beter zullen onthouden. 

Wil je een uniek en origineel kerstpakket door ons laten samenstellen? Geef dan via het formulier op onze website je wensen door en we doen je een vrijblijvend voorstel. Ook kun je bij ons alle kerstpakketten laten personaliseren. Hoe? Vraag gerust naar de mogelijkheden of lees er alles over op de pagina personaliseren