Kerstpakketten trends 2020

Als kerstpakkettenleverancier doen wij elk jaar onze uiterste best om de meest trendy kerstpakketten voor je samen te stellen. Daarom zijn we ook net weer alle beurzen af geweest om inspiratie op te doen en uit te kijken naar de nieuwste en meest originele items, om medewerkers en zakenrelaties mee te verrassen. Wat er aankomend jaar in ons aanbod komt zijn we nog druk aan het bespreken, maar wat we ondertussen wel al kunnen verklappen zijn de kerstpakketten trends van 2020. Lees ze hieronder en je weet al een beetje wat je straks bij ons kunt verwachten.

Kerstpakketten trends 2019 ook in 2020

Tijdens het ontdekken van de kerstpakketten trends voor 2020 zagen we een heel hoop leuke nieuwkomers, maar ook een aantal terugkerende kerstpakketten trends uit 2019. Zo zagen we vorig jaar al een aantal vegan producten bij een handjevol leveranciers. Dit jaar is dit aanbod minstens verdubbeld. Logisch eigenlijk ook: er zijn steeds meer mensen in ons land die kiezen voor bewust en vlees en andere dierlijke producten verruilen voor plantaardig. Vegan kerstpakketten zal je daarom sowieso straks terug gaan vinden in ons aanbod. 

Eco-vriendelijke kerstpakketten trends van 2020

Naast vegan behoren ook eco-vriendelijke producten tot de kerstpakketten trends van 2020. Wat we veel hebben gespot, zijn leuke kleine plantjes die je op je bureau kunt zetten, vogelhuisjes voor in de tuin of op je balkon en biologisch eten en drinken. Denk aan lekkere, gezonde sappen en limonades, crackers, koekjes en wijn, die allemaal gemaakt zijn zonder kunstmatige toevoeging.

Gadgets behoren tot opvallende kerstpakketten trends van 2020

Ook voor mannen zijn er dit jaar een aantal hele toffe items voor in het kerstpakket bijgekomen. En dat vinden we leuk! Want laten we wel wezen, naast de barbecues en vuurschalen, valt het merendeel van de non-food artikelen toch vaker bij vrouwen in de smaak. Maar dit jaar zien we mooie gadgets, zoals smartwatches, powerbanks en koptelefoons, die menig mannenhart op hol zullen brengen.

Bakken en koken

Helaas zijn we door het coronavirus min of meer aan huis gekluisterd. Hierdoor zijn veel mensen massaal aan het bakken en koken geslagen. In de kerstpakketten trends van 2020 zien we genoeg producten om hier handig op in te haken: ingrediënten voor zoete baksels, heerlijke kruiden en specerijen, goede wijnen, ambachtelijke kazen, verschillende soorten pasta’s en pikante dipsauzen. Allemaal in mooie en sierlijke verpakkingen. Bijvoorbeeld met een grappige tekst of leuke quote erop of een opvallende print.

De meest opvallende kerstpakketten trend van 2020

Over non-food artikelen gesproken. Dit is een trend an sich. Want, werd vroeger het kerstpakket vooral volgestopt met lekkere etenswaren om de kerstdagen door te komen, bestaat de inhoud vandaag de dag toch wel voor een derde uit producten waar je wat langer plezier van hebt. En dit jaar wordt daar nog een schepje bovenop gedaan. De non-food artikelen, zijn echt van goede kwaliteit. Denk hierbij aan mooie houten borrelplanken en etagères, serviesgoed om verliefd op te worden, dikke donzige badjassen die lang mooi blijven en luxe geurkaarsen en kaarsenplateaus voor in het interieur.

Een andere kerstpakketten trend voor 2020

Een trend die we ook voor dit jaar graag weer onder de aandacht willen brengen, is het zelf samenstellen van een kerstpakket omdat we merken dat hier veel vraag naar is. Vind je dit ook interessant? Laat ons dan weten wat je wensen zijn en we doen je vrijblijvend drie voorstellen waar je blij van wordt. En om er nog een schepje bovenop te doen, kun je vrijwel alle kerst- en relatiegeschenken in ons aanbod ook nog door ons laten personaliseren. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden of lees er alles over op de pagina personaliseren