Kerstpakketten op de zaak laten bezorgen of toch liever aan huis?

Wil je graag online kerstpakketten bestellen, maar vraag je je af hoe je de kerstpakketten dit jaar het beste kunt laten bezorgen in verband met alle coronamaatregelen die je om de oren vliegen? Bij ons zijn er verschillende mogelijkheden waar je gebruik van kunt maken.

Je hebt op onze website mooie kerstpakketten gezien die je graag zou willen bestellen voor je personeelsleden en zakenrelaties, maar voordat je op de bestelknop drukt, vraag je je af hoe het eigenlijk zit met de bezorging. Misschien wil je weten of je de kerstpakketten, net als andere jaren, gewoon op de zaak kunt laten afleveren? Of hoe het precies werkt wanneer je de kerstpakketten rechtstreeks aan huis laat bezorgen? Hieronder geven we antwoord op deze brandende vragen en leggen we de voor- en nadelen naast elkaar van de verschillende bestelmogelijkheden.

1. Kerstpakketten op de zaak laten bezorgen

Ook dit jaar kunnen de kerstpakketten die je bij ons wilt bestellen, gewoon op de zaak worden afgeleverd. Het voordeel hiervan is dat dit de goedkoopste manier van bezorgen is. Het nadeel is dat je in verband met alle coronamaatregelen, de kerstpakketten waarschijnlijk wel in shifts moet uitdelen. Wanneer je de kerstpakketten op de zaak wilt laten bezorgen, dan worden ze gebracht door onze eigen ervaren en goedlachse chauffeurs als het om een kleine order gaat. Grote orders worden netjes bezorgd door onze vaste transporteur.

2. Kerstpakketten aan huis laten afleveren door bezorgdienst

Toch is het dit jaar misschien wel het allermakkelijkste om de kerstpakketten thuis te laten bezorgen bij je personeel en zakenrelaties. Dan hoeft niemand naar de zaak te komen om zijn of haar pakket daar op te halen. Kerstpakketten aan huis laten bezorgen via PostNL of DPD is een extra service die we aanbieden en kan al vanaf slechts € 9,50 per pakket. Dat is inclusief handlingskosten, aangetekende en verzekering tot € 50,-! Houd er wel rekening mee dat wij niet verantwoordelijk zijn voor eventuele schade tijdens de verzending.

Let op!
In verband met de te verwachten drukte in december en de eventuele vertragingen bij PostNL, adviseren wij de bestelling tijdig te laten bezorgen. Dat voorkomt onnodige vertraging en te late bezorging.

3. Kerstpakketten aan huis laten bezorgen door particulier

Om er zeker van te zijn dat alle kerstpakketten veilig en op tijd worden afgeleverd bij jouw personeelsleden en zakenrelaties, is er ook de mogelijkheid om ze door ons te laten bezorgen of door een particulier. Wanneer je dit wenst, geef dit dan tijdens je bestelling aan ons door. Kerstpakketten particulier laten bezorgen is over het algemeen een stuk duurder dan PostNL en DPD. Het grote voordeel is wel, dat elk pakket met zorg wordt behandeld en altijd met een grote glimlach wordt bezorgd.
Wil je de kerstpakketten thuis laten bezorgen door ons of door een particulier. Neem dan contact met ons op voor meer informatie en prijzen.

Wanneer je ervoor kiest om de kerstpakketten aan huis te laten afleveren, geef dit dan zo snel mogelijk aan ons door. Wij sturen je een Excel-bestand waar je alle gegevens kunt invoeren die nodig zijn om de bestelling te verzenden. Heb je vooraf nog vragen? Bel ons dan op 010 – 514 85 77 of mail naar info@kerstpakkettenwinkel.nl.