Kerstpakketten 2022: ontdek het nieuwe aanbod!

Kerstpakketten 2022: ontdek het nieuwe aanbod!

Op zoek naar de leukste en meest originele kerstpakketten van 2022? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Elk jaar vind je bij ons een uitgebreide selectie met te gekke geschenken die wij zorgvuldig en met veel liefde hebben samengesteld. Alle pakketten zijn anders. Wel zijn ze altijd voorzien van echte kwaliteitsproducten en worden ze feestelijk ingepakt. Neem direct een kijkje tussen het volledige aanbod of laat je inspireren en ontdek de 5 populairste geschenken uit ons nieuwste aanbod.

Ieder jaar hebben we veel originele kerstpakketten in ons aanbod, maar dit jaar overtreft alle andere jaren…

  1. Kerstpakketten 2022: Karaoke Night

Met stip op nummer een in deze lijst: Karaoke Night. Een van onze meest originele kerstpakketten allertijden en gegarandeerd een groot succes bij je collega’s en relaties. Met dit kerstpakket bouw je je eigen feestje met familie en vrienden en krijg je de kans om in de schoenen te stappen van Wham! of Mariah Carey. Er zit namelijk een heuse karaoke boombox in die je met je telefoon kunt connecten. Om het feestje aan te kleden, zitten er ook nog zwart met gouden vlaggen in, een fles cava om in de sfeer te komen, oliebollenmix en andere hapjes én een pubquiz om de avond in te leiden. Als dat geen heerlijke avond wordt?

Tip: naast Karaoke Night, zijn er meerdere kerstpakketten met een karaokeset: Sing All Night, Sing All Night 2.0 en Rendier Game Night.

  1. Kerstpakketten 2022: Game Time

Klinkt het idee van een spelletje en samenhorigheid je in de oren, maar houd je liever rekening met de oren van de buren? Dan is Game Time een groot succes! Om te beginnen zitten er twee spellen in: Five of a kind (Yathzee) en Wooden tower game (Jenga). Daarbij komen nog een aantal lekkere hapjes en drankjes, waaronder chocomelk met slagroom en een proeverijtje van thee. Maar ook een zak met mini muffins, gingerbread pretzels, linzen chips en toast met verschillende soorten dips, zoals roomkaas en artisjok spread.

  1. Kerstpakketten 2022: Blend It! 

Een kerstpakket waar je echt wat aan hebt, is eigenlijk een van de fijnste geschenken om te krijgen. Eerlijk is eerlijk, een goed gevulde en feestelijke doos vol met allerlei lekkers is ook een feestje, maar als het op is heb je er niets meer aan. Blend It is een van onze originele kerstpakketten, waar je nog jarenlang plezier van hebt. Er zit namelijk een mooie en stijlvolle blender van Bestron in om gezonde smoothies, soepen en sapjes mee te maken. Lekker voor bij het kerstontbijt of om het nieuwe jaar gezond te starten. Naast een blender, bevat dit kerstpakket ook herbruikbare rietjes, longdrink glazen en een smoothie mix met natural spices.

Tip: naast Blend it! zijn er meerdere kerstpakketten met een mooie blender van Bestron, zoals de Smoothie Maker.

  1. Kerstpakketten 2022: CoolBox

Wie zegt dat je alleen tijdens de feestdagen plezier kan hebben van je kerstpakket? Het kerstpakket CoolBox bewijst dat je er ook in de zomermaanden nog van geniet! Naast een kleurrijke koelbox van het hippe merk Polarbox en rainbow ice cubes, bevat het pakket nog allerlei lekkers voor een heerlijke picknick. Denk aan limoncello- en mojito ijs, nachos met salsadip en BBQ starmix. Om toch alvast wat te proeven, zit er ook nog een doosje chocolade bonbons in en salty biscuits. Kun je de doos in ieder geval met Kerst al openmaken 😉

  1. Kerstpakketten 2022: Homemade Sushi

Voor de keukenprinsen- en prinsessen is Homemade Sushi een van de grote favorieten van alle kerstpakketten van 2022. Hiermee maak je in een handomdraai je eigen heerlijke sushi. Met uitzondering van de verse producten, zoals groenten, vis of vlees, zijn alle ingrediënten aanwezig: sushi rijst, Japans zout, Tomasu Soy Sauce, sushi azijn, nori vellen en een rolmatje. Uiteraard zit er ook een leuk serveertsetje bij, inclusief stokjes en schaaltjes voor de saus. Loopt het water je al in de mond?

Tip: in ons aanbod met kerstpakketten voor 2022 hebben we veel meer geschenken om zelf een lekkere maaltijd te koken, waaronder Pasta Night, BBQ Avond en Poffertjes.

Kerstpakketten samenstellen

Door ons brede aanbod, zit er voor iedereen wat tussen. Daarnaast bieden we als extra service, de mogelijkheid om kerstpakketten zelf samen te stellen. Neem contact met ons op voor meer informatie of vul het formulier in op de website!