Kerstpakket zelf samenstellen voor meer fun en extra waardering!

Wil je je personeel of zakenrelaties het einde van het jaar verrassen met iets persoonlijk cadeau? Waarom dan niet zelf een kerstpakket zelf samenstellen? Kom langs in onze showroom en maak eigenhandig een selectie van de mooiste producten naar keuze of geef ons je wensen door en wij maken iets voor jou op maat!

De voordelen van een kerstpakket samenstellen

Een kerstpakket zelf samenstellen is niet alleen leuk. Als gever biedt het jou ook verschillende voordelen. Zo hoef je bijvoorbeeld geen rekening te houden met de standaardprijzen van de kerstpakketten die we online hebben staan. De producten selecteer je dan gewoon op basis van jouw budget. Maar er is meer:

  • Daarnaast heb je veel meer keuzevrijheid wanneer je zelf een kerstpakket wilt samenstellen;
  • Het leuke is ook dat je hierdoor echt persoonlijke producten kunt uitzoeken die bij jouw bedrijf of de ontvanger passen. Ben je een groenbedrijf en vind je duurzaamheid belangrijk? Dan hebben we toffe gerecyclede items in ons assortiment. Is de ontvanger gek op bier of wijn? Dan kunnen we een proeverijtje voor je samenstellen;
  • Extra waardering is er toch ook een waar je het voor doet niet waar? Geef je iets passends cadeau, dan zal dit nog beter ontvangen worden door je medewerkers of zakenrelaties en zullen zij er extra plezier aan beleven.
  • En ook jij kunt veel meer plezier beleven aan het geven van een uniek en zelf samengesteld kerstpakket. Kom langs in onze sfeervolle kerst showroom en zoek en scan zelf de producten voor je kerstpakketten, terwijl je geniet van een warme choco of glühwein.
  • Wil je een kerstpakket door ons laten samenstellen, dan kost het je niets extra’s. Dit bieden wij aan als een service. 

Liever online een kerstpakket of relatiegeschenk samenstellen?

Geen tijd om naar de showroom te komen of vind je online een kerstpakket laten samenstellen gewoon veel makkelijker? Neem dan via het formulier op onze website contact met ons op en wij sturen vrijblijvend een voorstel naar je toe, dat aan jouw wensen en budget voldoet! Overigens doen wij dit ook voor relatiegeschenken. Doe hier je aanvraag wanneer je online relatiegeschenken wilt bestellen.