Zelf Kerstpakketten samenstellen

Kerstpakket samenstellen? Zo doe je dat!

Geef je personeel een uniek eindejaarscadeau en geef een persoonlijk en op maat gemaakt cadeau! Hoe? Door zelf een kerstpakket samen te stellen. En het leuke is: het is super easy, exclusief en het kost je niets extra’s. Zelf een kerstpakket samenstellen is het allerleukste, maar wij helpen ook graag een handje!

Zelf een kerstpakket samenstellen maakt indruk 

Natuurlijk is er genoeg leuks te vinden in onze online shop met hippe en moderne kerstpakketten, maar wil je echt punten scoren? Dan maak je de meeste indruk met een kerstpakket dat door jou is samengesteld. Een echt persoonlijk pakket, met cadeaus die jouw medewerkers het meeste weten te waarderen, te maken hebben met mooie herinneringen of affiniteit hebben met jouw bedrijf. De moeite die je erin stopt, wordt net zo gewaardeerd als het geschenk zelf. En misschien zelf nog beter.

Kerstpakket samenstellen? Doen!

Zelf een kerstpakket samenstellen kost je bovendien niets extra’s. Bij ons zijn er geen meerkosten aan verbonden, waardoor je niets meer betaald dan wanneer je voor een ‘standaard’ pakket kiest op onze website. Je vertelt ons gewoon wat jouw budget is en dan gaan we samen aan de slag.

Stap 1. Kerstpakket samenstellen: kies de cadeaus

Nu we nog ruim voor de feestdagen zitten zijn er twee mogelijkheden voor het samenstellen van een persoonlijk kerstpakket. De eerste optie: je komt gezellig langs in onze showroom in Berkel en Rodenrijs en kiest zelf de geschenken uit onder het genot van warme choco en sfeervolle kerstmuziek. Optie twee: vul het formulier in op de website om zelf een kerstpakket samen te stellen. Aan de hand van de door jouw aangegeven wensen, sturen we vrijblijvend een voorstel naar je mail.

Stap 2. Kerstpakket samenstellen: personaliseer je cadeau

Ben je akkoord met het voorstel of heb je samen met ons de geschenken uitgezocht in onze showroom? Dan is er nog de mogelijkheid om je kerstpakket te laten personaliseren. We kunnen we je logo op verschillende manieren verwerken, een handgeschreven kaartje toevoegen of een leuke foto laten bedrukken. Lees de mogelijkheden voor maatwerk om te ontdekken wat er allemaal kan.

Stap 3. Kerstpakket samenstellen: het creëren en versturen van je persoonlijke cadeaus

Is personaliseren geen must of is alles afgestemd? Dan is het daarna aan ons en gaan wij vol enthousiasme aan de slag om jouw prachtige kerstpakket te maken. Wij zorgen ervoor dat de cadeaus feestelijk worden ingepakt, indien gewenst worden gepersonaliseerd en op de aangegeven tijd worden geleverd. Nog vragen of opmerkingen voor de levering? Dan zijn wij altijd snel en persoonlijk bereikbaar.

Stap 4. Kerstpakket samenstellen: het geven van je zelf samengestelde kerstpakket

De laatste en allerleukste stap is aan jou. Het geven van je eigen gemaakte kerstpakket en het in ontvangst nemen van de glimlach van je medewerkers. Geloof ons: ze zullen je waarderen en jij wilt volgend jaar gewoon weer zelf een kerstpakket samenstellen 😉