Kerstpakket met drank geven? Dit zijn de 5 origineelste cadeaus

Tijdens de feestdagen wordt er graag een biertje, een goed glas wijn of wat sterkers gedronken. Wil je graag een kerstpakket met drank cadeau geven aan je medewerkers of relaties? Lees dan snel verder voor inspiratie. Hieronder hebben we onze top 5 voor je samengesteld met originele drank cadeaus, die allemaal prachtig worden verpakt. 

1. Kerstpakket met drank: Bier proeven

Bier geeft plezier. En daar doet het kerstpakket, ‘Bier proeven’ nog een schepje bovenop! Dit originele kerstpakket met drank bevat verschillende soorten bier, snacks als nachos en hotdogs en meer dan 24 soorten bordspelletjes. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke borrelavond met vrienden of familie.

2. Kerstpakket met drank: Proeflokaal

Een ander origineel kerstgeschenk dat bij bierliefhebbers in de smaak zal vallen is ‘Proeflokaal’. Hierin zit namelijk een flesje witbier, blond bier en pils. Oftewel, alles voor je eigen thuisproeverij. Om het af te maken zitten er natuurlijk ook wat lekkere hapjes in, zoals kaasbolletjes, pretzels, cocktailnoten en bierworstjes. En, een gezellig kaartspelletje pubquiz.

3. Kerstpakket met drank: Mexicaanse avond

Een fles rode wijn, twee blond biertjes en een keur aan Mexicaanse producten, waaronder een burrito maaltijdpakket, nacho’s en een zakje mexicaantjes. ‘Mexicaanse avond’ is leuk om te geven als borrelpakket, maar je medewerkers of relaties, kunnen dit kerstpakket met drank natuurlijk ook inzetten voor een gezellige dinner party.

4. Kerstpakket met drank: X-mas Gin

Wil je je collega’s of relaties liever wat sterkers geven? Dan biedt ‘X-mas Gin’ uitkomst. Dit kerstpakket komt in een mooie geschenkdoos en bevat een fles Dry gin van Schermer, vier flesjes Fentimans Rose Lemonade en twee mooie borrelglazen om zelf een heerlijke gin tonic te maken. Oh, en niet te vergeten: er zit ook nog een reep pure chocolade in van SNOR.

5. Kerstpakket met drank: New Year’s Game

Een ander origineel kerstgeschenk met drank, dat perfect past bij de feestdagen is ‘New Year’s Game’. Dit budgetvriendelijke kerstpakket wordt verpakt in een prachtige kerstdoos, zoals overigens al onze kerstpakketten met of zonder drank, en is gevuld met een goudkleurige fles cava, een spelletje prosecco pong en heerlijke zoutjes

Een gepersonaliseerd kerstpakket met drank?

Heb je in deze top 5 niets kunnen vinden wat bij je past of wil liever zelf een kerstpakket samenstellen met drank en (non-)food artikelen? Geef ons door wat je wensen zijn en we maken samen met jou een kerstpakket of relatiegeschenk op maat!