In gesprek met Glenn van Vianen

In gesprek met Glenn, mede-eigenaar van kerstpakkettenwinkel.nl

Wijnliefhebber, resultaatgericht en een hardwerkende grapjesmaker. Glenn heeft niet veel nodig om het gezellig te maken. Glenn is achter de schermen nauw betrokken bij het reilen en zeilen binnen kerstpakkettenwinkel. Hoe kijkt Glenn naar Kerstpakkettenwinkel? Ontdek het in deze nieuwe editie van 5 vragen aan!

Hoe ziet jouw rol eruit binnen kerstpakkettenwinkel en hoelang zit je al in het familiebedrijf?

Ik zit alweer twaalf jaar in de zaak en dat bevalt heel goed. Ik hou mij vooral bezig met de groothandel en de wijnhandel maar ook bij kerstpakkettenwinkel heb ik een aantal taken. Zoals de indeling van het magazijn, stukje planning; hoe de pallets met pakketten bij onze klanten terecht komen. Ze noemen mij ook wel het manusje van alles.

Hoe kijk je tegen de groei aan van de afgelopen jaren?

Super trots hoe het nu gaat. De groei die we de afgelopen jaren hebben ingezet hebben we ook dit jaar doorgezet. En dat is knap in deze tijd. De hoge gasprijzen en de oorlog in Oekraïne, veel bedrijven hebben het nu iets zwaarder en dan kan een eindejaars- of kerstgeschenk er weleens bij inschieten. We hebben ook voor kleine budgetten leuke pakketten en dat doen we denk ik erg goed. Iedereen kan hier slagen! Jaren geleden hebben een plan uitgedokterd en daarmee lopen we op schema en dat is mooi om te zien.

Wat maakt deze winkel zo leuk en wat is kenmerkend voor Kerstpakkettenwinkel?

Wat heel erg leuk is dat we iedereen persoonlijk bij naam kennen. De persoonlijke kant is bij ons net zo belangrijk als de zakelijke kant. Dat zorgt ervoor dat veel klanten jaarlijks terugkeren bij ons. De afspraken met de klanten doe ik niet zelf, ik krijg dit vanaf de zijlijn mee.

Wat zijn de groei ambities van de winkel?

De manier waarop we nu groeien is mooi, dit moeten we vast zien te houden. We groeien gestaag omhoog en dat moeten we zo volhouden. Als we zo blijven groeien is de kerstpakkettenwinkel niet meer afhankelijk van de groothandel en de wijnhandel. De droom voor een eigen pand waar ook het inpakken van de pakketten gedaan kan worden komt steeds dichterbij.

Heb jij ook nog persoonlijke ambities?

Ik zou graag profvoetballer willen worden! Zonder gekheid hoop ik dat we de groei doorzetten. Als je mij tien jaar geleden had gevraagd wat is je perfecte plaatje over tien jaar, had ik dit plaatje omschreven. Gelukkig getrouwd, vader van twee kinds en familiebedrijven die nog steeds groeiende zijn waarbij persoonlijkheid hoog in het vaandel staat. Ik ben een gelukkig mens.