Hoe kies je een origineel kerstgeschenk voor je personeel?

Het zal je niet verbazen, maar een kerstpakket wordt altijd gezien als een stukje waardering. Hiermee beloon je namelijk je medewerkers voor de inzet en het harde werk van het afgelopen jaar. Geef je een origineel kerstgeschenk aan je personeel, dan laat dit zien dat er echt over is nagedacht en dit draagt bij aan een positief gevoel op de werkvloer. Maar hoe kies je nu iets uit dat bij iedereen in de smaak valt en niet op Marktplaats of op zolder belandt? Wij helpen je een handje op weg met deze nuttige tips!

Ken je medewerkers

Om een origineel kerstgeschenk uit te kiezen voor je personeel is het belangrijk om ze te kennen. Ga na wat ze leuk vinden om te doen in hun vrije tijd, wat voor hobby’s ze hebben, waar ze graag naartoe gaan op vakantie en wat ze lekker vinden om te eten of drinken. Houd ook rekening met eventuele allergieën, dieetwensen, geloofsovertuigingen en thuissituaties. Medewerkers die geen tuin hebben zullen bijvoorbeeld niets hebben aan een barbecuepakket en medewerkers die veganistisch zijn, zullen niet blij worden van een pakket waar dierlijke producten inzitten. Hoe meer je laat zien dat je interesse in je personeel toont, hoe dankbaarder ze zullen zijn. Let maar op!

Zelf een kerstpakket samenstellen

Wanneer je je medewerkers kent kun je bovendien veel gerichter gaan zoeken naar een passend en origineel kerstcadeau. Op onze website zijn er tal van leuke kerstpakketten te vinden met diverse thema’s. Zo zijn er pakketten voor reislustigen, voor keukenprinsen- en prinsessen en speciaal voor dames en heren. Maar…. wat je ook kunt doen is zelf een kerstpakket samenstellen. Hiermee maak je het nog een persoonlijker en origineler en laat je zien dat je er echt goed over hebt nagedacht. Zeg nu zelf, hoe leuk is het om een kerstgeschenk te krijgen met al je favoriete producten of producten waar je tenminste echt wat aan hebt?

Laat het kerstpakket personaliseren

Het is gelukt. Na wat wikken en wegen (of door ons in te schakelen) heb je eindelijk een origineel kerstgeschenk voor alle medewerkers uitgezocht. Nu kun je wachten tot het feestelijk wordt ingepakt en op tijd bij je wordt afgeleverd. Maar je kunt het eerst ook nog door ons laten personaliseren. Je kunt ervoor kiezen om het geschenk te voorzien van je bedrijfslogo, maar je kunt ook de naam van de medewerker erop laten zetten. Wedden dat je hiermee punten scoort?!

Een gegeven paard

Een gegeven paard kijk je niet in de bek dus wat je ook geeft, het blijft altijd leuk. Ook als je niet veel geld hebt om te spenderen aan een origineel kerstcadeau hoef je je niet te schamen. Het belangrijkste is dat mensen voelen dat er goed over is nagedacht. Is dit het geval, dan zullen ze heel gelukkig zijn met het originele kerstgeschenk dat ze krijgen!

Toch nog hulp nodig bij het kiezen van een origineel kerstgeschenk van je personeel?

Omdat wij je graag helpen om je medewerkers blij te maken met een origineel kerstgeschenk, vind je bij ons op de website een scala aan leuke kerstpakketten en de mogelijkheid om zonder extra kosten een eigen kerstpakket samen te stellen. Kom je er toch nog niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven je gratis en vrijblijvend advies.