5 gepersonaliseerde kerstcadeaus waar je iedereen blij mee maakt

Wil je dit jaar je personeel of zakenrelaties extra in het zonnetje zetten? Dan zijn er bij ons genoeg originele mogelijkheden om een persoonlijke touch aan je kerstgeschenk te geven. Zo kun je bijvoorbeeld een kerstpakket zelf naar eigen wens samenstellen,maar je kunt ook gepersonaliseerde kerstcadeaus geven, waar je door ons een persoonlijke boodschap op laat zetten of de naam van de ontvanger. 

Waarom gepersonaliseerde kerstcadeaus in de smaak vallen 

Vooral dit jaar is het belangrijk om je waardering te laten blijken aan je personeel en zakenrelaties, die in deze moeilijke tijd continu voor je hebben klaargestaan. Dit kun je bijvoorbeeld doen door ze een persoonlijk kerstcadeau te geven met een mooie tekst die recht uit het hart komt of de naam van de ontvanger in het cadeau te laten verwerken. Om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is, hebben we hieronder 5 gepersonaliseerde kerstcadeaus voor je samengesteld.

1.Gepersonaliseerd kerstcadeau, Sangria

Sangria’ is een aantrekkelijk geprijsd kerstcadeau dat bij iedereen in de smaak valt. Zoals de naam al doet vermoeden zit er uiteraard een flesje sangria in dit cadeaupakket, maar ook ambachtelijke Spaanse chips, een heerlijke fuet en een blikje olijven. Het kerstpakket komt met twee mooie wijnglazen, die we op het voetje of op de kelk voor je kunnen laten graveren.

2. Gepersonaliseerd kerstcadeau, Tapas

Vind je ‘Sangria’ leuk, maar mag het gepersonaliseerde kerstcadeau wel wat groter zijn? Dan biedt ‘Tapas’ uitkomst. Dit goed gevulde kerstpakket zit vol met allerlei heerlijke Spaans georiënteerde producten, zoals een fles Tempranillo uit La Mancha, tapasbrood, knoflook fuet, baritas pipas (broodstengels), tapaskruiden en olijfolie. Daarnaast zit er ook een mooie bamboe serveerplank in met dip bakje, waar we een tekst voor je op kunnen branden.

3. Gepersonaliseerd kerstcadeau, Avontuur

Een ander gepersonaliseerd kerstcadeau dat leuk is om te geven aan je personeel of zakenrelaties is ‘Avontuur’. Dit stoere kerstpakket bevat een backpack die we kunnen graveren en allerlei lekkere snacks, zoals ribbelchips, kaaspuntjes, pretzel sticks, pinda’s en ontbijtkoek. Ook zit er een leuke cappuccinobeker in die meegenomen kan worden op reis en onderweg naar werk.

Gepersonaliseerde kerstgeschenken: Backpack
Gepersonaliseerde kerstgeschenken: On Route

4. Gepersonaliseerd kerstcadeau, On the go

In het verlengde van Avontuur, is er ‘On Route’. In plaats van een backpack zit er een weekendtas in dit riante kerstpakket. Een met een hippe, vintage uitstraling die je mee kunt nemen als je op vakantie gaat of op zakenreis. Ook aan lekkere snacks geen gebrek in ‘On Route’. Bovenop de ribbelchips, kaaspuntjes, pretzel sticks, pinda’s en ontbijtkoek, kun je ook een reep melkchocolade verwachten, kaasbolletjes van Jos Poell en een assortiment koekjes.

5. Gepersonaliseerde kerstcadeaus, zelfgemaakte gin

Zitten er Gin-lovers tussen je personeelsleden of zakenrelaties? Geef dan een gepersonaliseerde fles gin cadeau, waarbij je zelf de smaken kunt samenstellen. Voor de basis kun je uit van alles kiezen: van lavendel en oregano tot chocolade en citroen. Daarna voeg je 4 tot 6 fruitsoorten of kruiden toe en ontwerp je je eigen etiket, met een persoonlijke tekst en/of foto. Et voilà! Je hebt een mega leuk en origineel cadeau?!

Hebben we je enthousiast gemaakt over het personaliseren van je kerstcadeaus en wil je weten welke mogelijk er allemaal zijn? Lees dan de pagina personaliseren of neem telefonisch contact met ons op via het contactformulier op onze website.