Online kerstpakketten bestellen in 3 eenvoudige stappen

We maken het je graag zo makkelijk mogelijk. Daarom kun je bij ons in slechts 3 eenvoudige stappen, online je kerstpakketten bestellen. Hieraan zitten superveel voordelen. Zo bestel je de kerstpakketten waar en wanneer je maar wilt, je kunt gemakkelijk prijzen vergelijken en direct zien wat we verkopen. Keuze gemaakt? Dan bezorgen wij veilig en op tijd en heb je er zelf nauwelijks meer omkijken naar! 

Via onze webshop kun je online kerstpakketten bestellen in een handomdraai. Hoe precies? Dat leggen we hieronder stap voor stap aan je uit.

Online kerstpakketten bestellen stap 1: Oriënteren 

First things first. Wanneer je online kerstpakketten gaat bestellen, is stap 1 natuurlijk het vinden van een een origineel en mooi kerstgeschenk voor je personeel of zakenrelaties. In onze webshop vind je een uitgebreid assortiment waar je gemakkelijk doorheen kunt scrollen. Via de inspirerende foto’s en heldere informatie die we bij elk kerstpakket hebben geplaatst, kun je direct zien of er iets tussenzit dat bij jouw wensen past. Zie je door ons grote aanbod door de bomen het bos niet meer of wil je dat wij meer persoonlijke kerstpakketten voor je samenstellen? Neem dan telefonisch contact met ons of vraag vrijblijvend een offerte aan

Online kerstpakketten bestellen stap 2: Het bestelproces

Wanneer je eruit bent en weet wat je cadeau wilt gaan geven aan je personeel of zakenrelaties, kun je gaan bestellen! Het bestelproces kan telefonisch wanneer je persoonlijk contact fijn vindt, maar uiteraard ook direct via onze website. Om via de website te bestellen klik je allereerst de kerstpakketten aan die je leuk vindt, vervolgens geef je aan hoeveel stuks je ervan wilt hebben en ga je naar de winkelmand om een overzicht van je producten te zien en om af te rekenen. Afrekenen kan veilig en eenvoudig op factuur, via creditcard, Ideal en bancontact. Heb je je bestelling gedaan? Dan ontvang je direct van ons een ontvangstbevestiging in je inbox. 

Online kerstpakketten bestellen stap 3: De verzending

Nadat je de bestelling hebt gedaan, nemen wij binnen 2 werkdagen contact met je op over de afleverdatum en gaan wij aan de slag om de kerstpakketten zo mooi mogelijk en veilig in te pakken. Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en dat betekent dat alles van begin tot eind, zorgvuldig en met veel liefde door ons wordt gedaan; dus ook de verzending. Wij bieden garantie tot aan de deur en vervoeren de pakketten zelf, om er zeker van te zijn dat ze veilig en op tijd op jouw bedrijf worden afgeleverd. 

Waarom bij ons online je kerstpakketten bestellen?

Bij Kerstpakkettenwinkel.nl kun je kwaliteit verwachten. Dit zit ‘m in al onze producten, maar ook in onze persoonlijke en goede service. Met ruim 33 jaar ervaring bieden wij deskundig advies, we hebben een ruim assortiment en hanteren korte lijnen in onze communicatie. Bovendien maakt het bij ons niet uit of je nu een groot bedrijf hebt of een eenmanszaak bent; je kunt bij ons altijd gratis een offerte laten maken en al vanaf € 10,- online kerstpakketten bestellen. Daarnaast zijn de pakketten verzekerd tot aan het afleveradres, hanteren wij scherpe basisprijzen en staffelkorting vanaf 25 stuks

Meer informatie over online kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenwinkel.nl?

Wil je meer informatie ontvangen over onze kerstpakketten of wil je vrijblijvend een offerte laten maken? Neem dan contact met ons op via info@kerstpakkettenwinkel.nl of bel ons op telefoonnummer 010-5111585. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze showroom in Berkel en Rodenrijs.