Een origineel wijnpakket cadeau geven? Ontdek onze mogelijkheden!

Wil je graag een mooi wijnpakket cadeau geven aan je personeel, klanten of zakenrelaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij geven je deskundig advies over onze wijnen, pakken de pakketten prachtig in, geven er in samenspraak met jou, een creatieve en persoonlijke draai aan en zorgen ervoor dat ze veilig en op tijd op het afleveradres worden bezorgd. Kortom, blije gezichten gegarandeerd!

Wat zit er in een wijnpakket? 

Een wijnpakket is een ideaal cadeau als bedankje, beloning, steuntje in de rug en om de relatie te versterken. In ons assortiment hebben we daarom een aantal leuke wijnpakket cadeausets voor je samengesteld, zoals de ‘Berkelse borrel’ met daarin oude Berkelse kaas, een zakje studentenhaver en een flesje Luma Grillo (een fruitige witte wijn met een heerlijke lange afdronk). En het wijnpakket ‘Spaans borrelen’. Hierin zit een zachte Tempranillo en fuet (een gedroogde Spaanse worst met een licht zoete, licht gepeperde smaak). 

Je kunt ook een op maat gemaakt wijnpakket cadeau geven

Maar zoals het wijn betaamt, kun je er alle kanten mee op. En dit geldt ook voor onze pakketten. Wit, rood, champagne en rosé; we kunnen er van alles mee! Heb je zelf een leuk idee of wil je iets door ons op maat laten maken? Geef het ons dan door. In samenwerking met ons zusterbedrijf ‘t Wijnblad’ en ons ruime assortiment met kwaliteitswijnen en ambachtelijke producten, maken we een prachtig wijnpakket voor je, waaraan we ook een nootje of een stukje kaas kunnen toevoegen, stijlvolle wijnglazen of een recept dat perfect bij de wijn past.

Wil je een persoonlijke draai aan je wijnpakket cadeauset geven, zodat de ontvanger direct ziet van wie het vandaan komt? Laat ons dan een door jouw ontworpen etiket op de flessen wijn plakken of je bedrijfslogo op de kisten of glazen graveren.

Wat kost een wijnpakket?

Wanneer je een wijnpakket cadeau wilt geven aan je klanten, medewerkers of zakenrelaties, kun je al vanaf 12,95 bij ons terecht. Dit is exclusief bezorgkosten, maar inclusief een fles goede wijn en een lekkere snack. Verder kun je het zo gek maken als je zelf wilt: we hebben mooie flessen champagne die we in de pakketten kunnen doen, van onder andere Moët & Chandon, Ruinart, Dom Perignon en Pommery. Maar ook de bekende rosé van AIX en Miraval en de witte wijn met de koperen kleur, van het Zuid-Afrikaanse wijnhuis ‘Boschendal’.

Wijnpakketten cadeau geven? Laat ze veilig door ons bezorgen 

Wanneer je wijnpakket cadeausets bij ons hebt besteld kun je ze zelf ophalen in onze showroom, maar je kunt ze ook door ons laten bezorgen. Op de zaak of bij de ontvangers thuis. Wel zo makkelijk! Zodra je besteld hebt, spreken we met jou de afleverdatum af en weet je zeker dat jouw cadeau veilig en op tijd aankomt.

Nog meer voordelen 

Naast dat je er zeker van kunt zijn dat de wijnpakketten altijd veilig en op tijd worden bezorgd, kun je nog meer van ons verwachten:

  • Persoonlijk en kundig advies; ruim 33 jaar ervaring op het gebied van wijn
  • Keuze uit het beste wijnassortiment van Nederland
  • Meer dan 700 wijnen uit de nieuwe en oude wereld
  • Tientallen kwaliteitswijnen onder de € 10,00 verkrijgbaar
  • Wijnen en champagnes van bekende wijnhuizen
  • Veel creatieve mogelijkheden om je wijnpakket te personaliseren en je eigen logo toe te voegen, op de kist, de doos of het etiket
  • Altijd prachtig verpakt in een luxe geschenkkist

Meer informatie over wijnpakketten bestellen bij Kerstpakkettenwinkel.nl?

Kortom, wil je een prachtig wijnpakket cadeau geven of wil je hierover meer informatie van ons ontvangen? Neem dan contact op via info@kerstpakkettenwinkel.nl of bel op telefoonnummer 010-5111585. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze showroom in Berkel en Rodenrijs.