Een bedankje aan je personeel motiveert in deze Corona tijd

In deze tijden van Corona is het voor iedereen flink improviseren. Mensen maken overuren of werken vanuit huis en houden tegelijkertijd nog een gezin draaiende. Een sociaal leven? Dat is er voorlopig niet echt meer bij. Daarom is het belangrijk om als baas je personeel te steunen en je waardering te tonen. Met een bedankje aan je personeel zorg je niet alleen voor blije gezichten, maar ook voor nieuwe energie.

Je personeel bedanken, steunen en motiveren kan op verschillende manieren. Om je wat ideeën te geven hebben we er hieronder een aantal voor je op een rijtje gezet waar wij je graag mee helpen.

Organiseer een digitale vrijdagmiddagborrel als bedankje aan je personeel

Voor veel personeelsleden is de vrijdagmiddagborrel het leukste moment van de week, maar helaas zit dat er even niet meer in. Om het eenzame thuiswerken toch wat leuker voor ze te maken en de sfeer erin te houden biedt een digitale vrijdagmiddagborrel uitkomst! Regel muziek, draai een leuke pubquiz in elkaar en verras je medewerkers met een pakket vol lekkers. Hier kunnen wij je bij helpen. Geef ons door wat je wensen zijn en wij sturen je medewerkers een uitnodiging voor de borrel met hapjes en drankjes. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met wijn, nootjes en een stukje kaas of aan een bierpakket met een stukje worst en een zak chips.

Koken en bakken

Is een vrijdagmiddagborrel geen mogelijkheid omdat je personeel bijvoorbeeld onregelmatige uren werkt of geef je liever iets anders cadeau? Dan is een kookpakket ook een goede optie. Hiermee kunnen zij zelf iets lekkers op tafel zetten en hun woonkamer omtoveren tot thuisrestaurant. Dit pakket kunnen wij vullen met een lekker recept, bijbehorende ingrediënten en een bijpassende wijn.

Laat ons een relax pakket maken als bedankje voor je personeel

Werkt je personeel in de zorg of in supermarkt? Dan kunnen zij in hun kostbare vrije uren wel wat ontspanning gebruiken. Geef ze een steuntje in de rug met een heerlijk relax pakket dat we voor je kunnen maken met allerlei fijne producten, zoals thee en chocolade. Bij thuiskomst kunnen ze genieten van me-time en komen ze na een drukke werkdag even tot rust. Niet alleen fijn voor hen maar ook voor jou, want jij als werkgever hebt namelijk de volgende dag extra gemotiveerde personeelsleden op de werkvloer. 

Zelf een pakket samenstellen of ons iets laten maken

Heb je zelf een leuk idee en wil je weten of dit mogelijk is? Neem dan contact met ons op. Er is van alles mogelijk. Ook kun je door ons een pakket laten samenstellen. Geef ons aan wat je wensen zijn en wij gaan voor je aan de slag. Wil je niet alleen je personeel een steuntje in de rug geven, maar ook je ouders of opa en oma? Dan kunnen wij dit ook voor je regelen.

Hoe kun je je bedankje aan je personeel laten bezorgen?

De cadeaupakketten kunnen we bij je op de zaak afleveren, maar we kunnen ze ook thuis laten bezorgen. Wil je dit? Kies op onze website dan voor de mogelijkheid ‘pakket bezorgen op huisadres’ en geef dan met het plusje aan hoeveel pakketten er thuisbezorgd moeten worden. Tot slot stuur je ons de adressen door middels een Excel-bestand en wij zorgen ervoor dat ze zo snel mogelijk worden afgeleverd. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag!

Bekijk hier de vooraf samengestelde pakketten!