Deze wellness kerstpakketten bieden optimale ontspanning

Deze wellness kerstpakketten bieden optimale ontspanning

Natuurlijk worden veel werknemers laaiend enthousiast over kerstpakketten met populaire gezelschapsspellen en leuke speciaalbieren of te gekke lifestyle kerstpakketten met handige hebbedingen. Maar stiekem zijn de wellness kerstpakketten de beste kerstpakketten om te geven en te krijgen. Hiermee zorg je er namelijk voor dat je personeel even in de relaxmodus gaat en dat is toch precies wat ze nodig hebben na een jaar lang hard werken en alle ballen hoog houden?

Waarom het belangrijk is dat je je personeel voldoende laat ontspannen


Ontspanning is belangrijk! Sterker nog: het is de sleutel tot gemotiveerde, proactieve en betrokken medewerkers. Maar dat is niet alles: minder stress betekent meer tevredenheid en minder verzuim. Bovendien zitten er meer voordelen aan personeel dat uitgerust en happy is:

  • Je personeel is veerkrachtiger. Natuurlijk is geen medewerker hetzelfde, maar blije mensen kunnen over het algemeen beter omgaan met veranderingen en tegenslagen op de werkvloer.
  • Je personeel is productiever. Als je je personeel meer vrijheid geeft door flexibel om te gaan met werkuren, zul je merken dat het de resultaten bevordert.
  • Je personeel is vitaler. Als je personeel stress ervaart is er een groter verzuim en dit is vaak het begin van een groter probleem. Medewerkers kunnen een burn-out krijgen en jij kunt te maken krijgen met personeelstekort.

Hoe kun je je personeel voldoende laten ontspannen?

Er zijn gelukkig veel verschillende manieren om je personeel happy & healthy te houden. Om te beginnen door hen een ontspannen werkomgeving te bieden. Zo kun je bijvoorbeeld een masseur 1x per maand laten langskomen, sporten onder werktijd stimuleren of een ruimte creëren waar ze even hun gedachten kunnen verzetten. Maar onderschat ook een mooie beloning niet! Die geeft een goede energy boost en zorgt voor een stukje waardering. 

Deze wellness kerstpakketten bieden optimale ontspanning

Ontdek de 3 fijnste wellness kerstpakketten

Met onze fijne wellness kerstpakketten sla je eigenlijk twee vliegen in één klap: 1. Je zorgt ervoor dat je medewerkers zich gewaardeerd voelen. 2. De fijne producten die erin zitten zorgen ervoor dat ze even kunnen relaxen.

1. De fijnste wellness kerstpakketten: Selfcare

It’s all in the name! Het kerstpakket “Selfcare” draait volledig om jou! Het biedt alle ingrediënten om even lekker een momentje van ontspanning te pakken: een fijne wafelbadjas, luxe verzorgingsproducten, geursticks en kaarsen. Eerst in douche of in bad, daarna ontspannen achteroverleunen met een kopje thee en toffees. Klinkt fijn, toch?

Selfcare

2. De fijnste wellness kerstpakketten: Chillen 

Een zacht, donzig plaid om onder te kruipen tijdens het kijken van een serie, kaarsen om het thuis gezellig te maken, twee retro mokken, thee en hapjes; de ingrediënten in dit kerstpakket zorgen er wel voor dat je lekker gaat “Chillen”. En laat dat nu precies datgene zijn wat je medewerkers nodig hebben na een drukke periode en alle perikelen rondom de feestdagen.

Kerstpakket Chillen

3. De fijnste wellness kerstpakketten: Warme Kruik

Of het nu heel koud is buiten of graag even je batterijtje wilt opladen, met het “Kerstpakket warme kruik” wordt het al snel comfortabel. Hoe kan het ook anders: de kruik van teddystof bevordert de circulatie in het lichaam, waardoor het stress tegengaat. De sojakaars creëert warmte en ontspanning en het snoepgoed van chocolade zorgt voor heerlijke geluksmomentjes. Ofwel, een topper om cadeau te krijgen!

Kerstpakket Warme Kruik