De mooiste relatiegeschenken voor deze feestdagen

De mooiste relatiegeschenken voor deze feestdagen

Waarschijnlijk heb je kerstpakketten voor het personeel al lang uitgezocht en worden ze as we speak in onze loods prachtig voor je ingepakt. Maar heb je ook al aan relatiegeschenken gedacht voor deze feestdagen? Niet alleen wil je je personeel blij en tevreden houden, je klanten en relaties wil je natuurlijk een warm hart toedragen. Ontdek daarom hieronder de mooiste relatiegeschenken voor deze kerst en zorg dat je niemand vergeet.

 

1. De mooiste relatiegeschenken voor deze feestdagen: Sweets

Wil jij je relaties goed in de watten leggen deze kerst? Dan leent het kerstpakket “Sweets” zich daar uitstekend voor! Het is gevuld met topproducten: denk aan een fles Pommery champagne, heerlijke chocolade van de Bijenkorf-patisserie, krokante cannoli met de smaak hazelnoot en fijne verzorgingsproducten van Leeff. Kortom, dat betekent genieten met de hoofdletter G!

2. De mooiste relatiegeschenken voor deze feestdagen: Smakelijk Nieuwjaar

Houd je zakenrelatie van borrelen? Ga dan voor “Smakelijk Nieuwjaar”. Ook in dit feestelijk verpakte kerstpakket zit een fles Pommery champagne. Daarnaast een heerlijk stukje Reypenaer kaas, een potje mosterd, een luxe houten plank om de kaas op te snijden en Japanse zoutjes. Oh, en last but not least: chips van het merk Quillo, met de smaak van Spaanse ham. Hoe lekker klinkt dat?

3. De mooiste relatiegeschenken voor deze feestdagen: Even Weg

Reist je zakenrelatie veel? Dan is “Even Weg” een fantastisch relatiegeschenk om cadeau te geven deze feestdagen. Er zit namelijk een Norländer trolley in die mee op reis kan en een reisssetje met zeep, bodylotion en handcrème. Ook zit er nog een zacht en warm dekentje dat zowel thuis, op de bank, als in het vliegtuig kan worden gebruikt. Je vindt dit geschenk tussen de “Lifestyle kerstpakketten” op onze website.

4. De mooiste relatiegeschenken voor deze feestdagen: Italië Proeverij

Bent u op zoek naar een origineel relatiegeschenk voor een kleiner budget? Dan is “Italië Proeverij” een perfecte keuze. Want van een flesje Limoncello, luxe chips met truffelsmaak, Orecchiete Rigate en krokante cannoli met hazelnootsmaak maakt toch iedereen blij? Het haalt tenminste een stukje Italië in huis!


5. De mooiste relatiegeschenken voor deze feestdagen: Xmas Eve

Niet te veel poespas, maar wel een mooi geschenk voor de feestdagen met een aantal goede producten om je relaties mee te verwennen? Geef dan “Xmas Eve” cadeau. Er zit een mooie fles Jaume Serra cava in, een smaakvolle kerstboom van chocolade en een zwarte theelichthouder in de vorm van een kerstboom. Kortom, fijne items voor op de kersttafel.