De mooiste eindejaarsgeschenken van 2021!

Cadeaus krijgen is leuk, maar geven is vaak nog veel leuker! Want zeg nu zelf, medewerkers en klanten een grote glimlach op hun gezicht toveren met de mooiste eindejaarsgeschenken van 2021, daar krijg je toch zelf ook een warmgevoel van?! Ontdek hieronder de beste en populairste geschenken van dit jaar! De 3 mooiste eindejaarsgeschenken van 2021 voor je personeelsleden

1. Bij het Kampvuur

Wanneer je op zoek bent naar een leuk en origineel eindejaarsgeschenk voor je medewerkers, dan is ‘Avontuur bij het Vuur’ wellicht wat je zoekt. Dit populaire kerstpakket heeft een mooie vuurkorf voor in de tuin of op het terras, alle ingrediënten om zelfs smores te kunnen maken bij het haardvuur, Glühwein van Pineut en een lekker dik en donzig plaid om jezelf warm te houden.

2. Green Deluxe

De nummer 2 in de lijst van mooiste eindejaarsgeschenken om aan je personeel te geven, is ‘Green Deluxe’. Dit groen gekleurde kerstpakket zit namelijk bomvol met lekkers van veel bekende A-merken. Zo zit er thee in van Pickwick, een reep Tony Chocolonely, een doosje Oldtimer-drop, mini crackers van LU en een heerlijke geitenkaas met rozemarijn van Wyngaard. Oh en laten we ook niet dat fijne flesje Spaanse Verdejo niet vergeten!

3. New Years Game

Wanneer je op zoek bent naar een meer budgetvriendelijk eindejaarsgeschenk voorje personeel, dan is ‘New Years Game’ een dikke aanrader! Dit originele en feestelijke kerstpakket, bevat een gouden fles cava, heerlijke zoutjes en een spelletje prosecco pong. Kortom, een hysterisch leuke nieuwjaarsavond gegarandeerd.

Eindejaarsgeschenken van 2021 die je klanten bij zullen blijven!

1. Luxe Geschenk

Zoals de naam al doet vermoeden, doet ‘Luxe Geschenk’,zijn naam eer aan. Dit eindejaarsgeschenk zit verpakt in een mooie doos en bevat allerlei kwaliteitsproducten. Denk aan, een knetterende Warwick geurkaars, een fles Shiraz van het Zuid-Afrikaanse wijnhuis Bellingham en peper, himalayazout en balsamicoazijn van Lie Gourmet; ingrediënten voor een heerlijk avondje thuis!

2.Xmas Gin

Een smaakvolle en kruidige fles Schermer dry Gin, vier flesjes rose lemonade van Fentimans, twee mooie borrelglazen en een reep pure chocolade. ‘Xmas Gin’ is een van die eindejaarsgeschenken waar je je klanten heel blij mee kunt maken als ze van een borrel houden.

3. Purple

Het paarse eindejaarsgeschenk ‘Purple’, is er eentje die in de smaak zal vallen bij fijnproevers en liefhebbers van de mediterraanse keuken. Ook dit geschenk bevat allerlei kwalitatieve producten, waaronder een fles Tempranillo uit Spanje, alioli, zachte nougat met cranberries uit Italië en een zak balsamico chips.

Zijn eindejaarsgeschenken aftrekbaar?

Het geven van eindejaarsgeschenken aan klanten en personeel is de ideale manier om je waardering te tonen, voor het werk wat zij het afgelopen jaar geleverd hebben. Naast dat het jou als werkgever een heel hoop blije gezichten en waardering oplevert, kan het je ook fiscaal nog voordelen bieden. Weten hoe dat allemaal zit? Op de pagina; Zijn kerstpakketten aftrekbaar? Lees je er alles over.

Naast deze mooie en zorgvuldig samengestelde eindejaarsgeschenken van 2021,bieden wij ook de mogelijkheid om geschenken op maat te laten maken en te personaliseren. Voor meer informatie hierover kun je contact opnemen op telefoonnummer 010 – 514 85 77 of via info@kerstpakkettenwinkel.nl. Wij helpen je graag!