De leukste kerstpakketten met spelletjes

De leukste kerstpakketten met spelletjes

Kerst is hét moment om samen te zijn met familie en vrienden. Om met elkaar een hapje te eten, een mooie fles wijn open te trekken en spelletjes te spelen. Het is dan ook niet voor niets dat onze kerstpakketten met spelletjes de populairste kerstgeschenken zijn voor het personeel. Daarom hebben we de leukste kerstpakketten met spelletjes hieronder voor je op een rijtje gezet. 

1. De leukste kerstpakketten met spelletjes: Kerst met elkaar

“Weet jij het?” is een uitdagend spel waarbij je in meerdere teams begrippen moet omschrijven en raden voordat de tijd om is. Het heeft veel weg van het populaire spel ‘30 seconds’ en zal hierdoor bij veel collega’s in de smaak vallen. Je vindt dit spel in “Kerst met elkaar”, één van onze mooiste lifestyle kerstpakketten. In dit pakket zit ook nog een serveerplank in de vorm van een kerstboom, een geurkaars, een hippe koeltas, snacks en een lekkere fles wijn.

2. De leukste kerstpakketten met spelletjes: Vegan Game Night

Het spelletje beverbende is een regelrechte verslaving! Het gaat om tactiek en een goed geheugen. Bovendien is het kaartspel leuk voor alle leeftijden Kortom, een kerstcadeau waar je medewerkers veel plezier aan zullen beleven. Natuurlijk is het kerstpakket niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. Daarom zit er ook nog een zak popcorn in, gekarameliseerde pinda’s, olijfjes en alcoholvrije cocktails. Klinkt goed, nietwaar? En laten we ook die mooie houten serveerplank niet vergeten; “Vegan Game Night” it is!

3. De leukste kerstpakketten met spelletjes: 20 Second Game

2 teams, 400 uitdagingen. Geen tijd te verliezen! In dit doldwaze partyspel vol hilarische uitdagingen probeer je als team zoveel mogelijk opdrachten te vervullen. Dit supersnelle spel staat garant voor een avondje lachen, gieren brullen en maakt elke speler bloedfanatiek. Kortom, een aanrader voor de feestdagen. Het spel vind je onder andere terug in de kerstpakketten “Let’s Play Games” en “20 Second Game”. Samen met wat bites en heerlijke dranken. 

4. De leukste kerstpakketten met spelletjes: Myrthe’s favo kerstpakket

Onze stagiaire Myrthe is ook een spelletjes liefhebber. Toen wij haar vroegen een favo kerstpakket samen te stellen, kon ‘borrelspel’ niet ontbreken. Dit kaartspel brengt leuke gesprekken op gang, leert je verrukkelijke hapjes en cocktails te maken en hoe je de beste smaakcombinaties moet maken. Oftewel, een topcadeau als kerstgeschenk voor het personeel, al krijg je er wel een beetje trek van. Daarom is er ook aan snacks gedacht: heerlijke hammetjes en kaas, een mooie plank om alles op te serveren en aan pink lemonade om cocktails mee te mixen.

5. De leukste kerstpakketten met spelletjes: Game Night

Het kerstpakket “Game Night” is de droom voor diehard spelletjes fans. Hierin zit niet 1 spel, maar 3 spellen die plezier brengen: Keer op Keer, Clever en Who am I? Hiermee kun je wel een avond vullen. Wijntje erbij of een witbiertje, Japanse mix van Delicious, BBQ starmix en een schaal chips en let the games begin!