Op zoek naar een leuke kerstattentie voor het personeel? Met deze 6 geschenken maak je gegarandeerd indruk!

Is het aan jou de eer om dit jaar (weer) na te denken over een leuke kerstattentie voor het personeel? Een belangrijke taak, gezien je hiermee toch je waardering naar de medewerkers laat blijken. Wanneer je lukraak maar wat besteld, is er een kans dat het cadeau op zolder of erger nog: in de container beland. Om teleurstelling van beide kanten te voorkomen, is het daarom goed om eerst te weten waar je op moet letten voordat je iets gaat uitzoeken. Wij vertellen je er alles over en tippen je 6 populaire kerstgeschenken waarmee je gegarandeerd indruk maakt!

In het artikel, ‘Hoe kies je origineel kerstgeschenk?’ kun je onder andere lezen dat het van belang is iets te kiezen waar van tevoren goed over is nagedacht. Dit houdt in, dat je weet aan wie je wat cadeau geeft en dat originaliteit scoort! Wanneer je dit in je achterhoofd houdt, ben je al een heel eind op weg en kun je veel gerichter kijken naar een kerstattentie die goed in de smaak valt bij het personeel.

Om het zoeken nog makkelijker voor je te maken, vind je op onze website originele kerstpakketten met allerlei verschillende thema’s. Deze hebben we ondergebracht in categorieën om ervoor te zorgen dat je niet alle pakketten hoeft af te gaan en vrijwel meteen ziet waar je moet zijn. Daarnaast vind je hier onze populairste kerstpakketten onder elkaar.

1. Het populairste kerstpakket voor heren: Stoer braden

Dat de meeste mannen van barbecueën houden is algemeen bekend. Het roept een soort oergevoel op en geeft iets spannends door de hete kolen, het vuur en het stevige gereedschap. Niet voor niets dat het kerstpakket, ‘Stoer braden’ in de smaakt valt bij de heren op het werk. Met de leuke 3 in 1 braadslede, kunnen ze op elke locatie vlees grillen en ondertussen genieten van een ijskoud pilsje.

2. Het kerstpakket voor een healthy lifestyle: Blend It!

Wie van de medewerkers start zijn dag graag met een groene smoothie en eet crackers tijdens de lunch? Het Kerstpakket ‘Blend It’ is de perfecte kerstattentie voor het personeel dat bewust met eten bezig is. Naast een blender om heerlijke sapjes mee te maken en een pak volkoren crackers, zit er onder andere ook nog hummus met gegrilde paprika bij, een noten- en zaden koek voor tussendoor en een emmertje met muesli.

3. Het populairste kerstpakket voor dames: Avondje ontspannen

Voor de vrouwelijke medewerkers is het kerstpakket, ‘Avondje ontspannen’ een van de fijnste kerstattenties om te krijgen. Het zit vol met producten waar dames van houden. Denk aan een heerlijk geurende bodylotion op basis van Shea Butter, een relaxing shower gel en smaakvolle chocolade. Gegarandeerd dat ze hiervan zullen genieten!

4. Het kerstpakket voor uitslapers: Ontbijt op bed

Ontbijtliefhebbers worden blij van het ‘Ontbijt op bed-pakket’. Er zit een fles met sinaasappelsap in, cappuccino, ontbijtservies en the best of all: een super stoere tafel die je makkelijk op bed kunt uitklappen! Reken maar dat deze kerstattentie na een week lang hard werken, zeer gewaardeerd wordt door het personeel.

5. Het kerstpakket met biologische producten: Mand van ‘t land

Een populaire kerstattentie voor personeel dat voornamelijk biologisch eet, is ‘Mand van ‘t land’. Dit pakket is gevuld met een hippe, jute mand, biologische notenmix, smeerkaas, krakelingen en zwarte thee. Ook zit er een heerlijke appelcake in en citroenlimonade. Klinkt goed toch?!

6. Het traditionele kerstpakket: Lekker vol

Speel je liever op safe? Dan is ‘Lekker Vol’ de perfecte kerstattentie. Het traditionele pakket roept het gevoel van nostalgie op en is gevuld met allerlei zoete, zoute en hartige etenswaren. Daarnaast zit er een wijntje in en andere lekkere dranken. Door de grote inhoud ben je met dit pakket voorlopig niet uitgepakt. Bovendien zit er voor iedereen wel iets tussen dat ze lekker vinden.

Hulp nodig bij het kiezen van een kerstattentie van het personeel?

Zijn de 6 populaire kerstgeschenken van hierboven toch niet helemaal wat je zoekt? Laat het ons dan weten en neem telefonisch of per e-mail contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag! Ook bieden we de mogelijkheid om zonder extra kosten een eigen kerstpakket samen te stellen. Vul vrijblijvend het formulier en je ontvangt gratis 3 vrijblijvende voorstellen van ons.