De fijnste kerstpakketten voor zorgmedewerkers

De fijnste kerstpakketten voor zorgmedewerkers

Werken in de zorg betekent iedere dag bikkelen en klaarstaan voor een ander. Hoewel het werk dankbaar is en met liefde wordt gedaan, kan het ook behoorlijk pittig zijn. De behoefte aan hulp is al jaren groter dan het aanbod van medewerkers. Een fijn kerstpakket helpt je om de zorgmedewerkers gemotiveerd en aan boord te houden. Bij ons vind je speciaal voor alle zorgtoppers de mooiste geschenken voor de feestdagen. Doe hieronder inspiratie op of neem contact met ons op voor een bezoekje aan onze showroom!   

1. De fijnste kerstpakketten voor zorgmedewerkers: Rustig aan

De werkdruk in de zorg ligt hoog, daarom is het belangrijk dat je medewerkers af en toe ook eens lekker “Rustig Aan” doen. Gelukkig hebben wij verschillende wellness kerstpakketten die daar moeiteloos een handje bij helpen. Zo bevat het kerstpakket “Rustig Aan”, heerlijke geurstokjes en kaarsen waarmee je thuis een ontspannen sfeer creëert. Daarnaast zit in dit pakket een theebox en zachte Pralines met pinda crèmevulling; alle ingrediënten die je nodig hebt voor even wat me-time!!

2. De fijnste kerstpakketten voor zorgmedewerkers: Chillen

Lekker “Chillen” is niet zo moeilijk met de heerlijke producten uit dit gelijknamige kerstpakket. Kruip lekker onder het warme zachte kleedje op de bank en zet een romantische kerstfilm op. Zet de kaarsen aan voor een fijne en ontspannen sfeer en geniet van een warme kop thee of chocolademelk. What else do you need?

3. De fijnste kerstpakketten voor zorgmedewerkers: Fit 2024

Natuurlijk wil je je medewerkers ook vitaal houden. Tip van ons: kijk ook eens tussen de gezonde kerstpakketten op de website. Hier vind je originele kerstpakketten met allerlei te gekke items die nét even wat beter zijn voor de gezondheid. “Fit 2024” is bijvoorbeeld een ontzettend leuk geschenk om te geven voor de feestdagen. Dit kerstpakket bevat een Norländer fitnessmat, een lunchbox en waterfles om mee te nemen naar werk en gezonde snacks. 

4. De fijnste kerstpakketten voor zorgmedewerkers: Duurzaam op reis

Duurzaamheid is een thema dat steeds belangrijker wordt in de zorg. De sector produceert veel niet-circulair afval en is verantwoordelijk voor 7% van CO2-uitstoot in Nederland. Door voor duurzame kerstpakketten te kiezen, draag je op kleine schaal toch een steentje bij aan een betere wereld. Gelukkig hebben wij in ons assortiment hele hippe exemplaren. Neem bijvoorbeeld “Duurzaam op reis”. Dit kerstpakket bevat onder andere een mooie Norländer rugzak, een herbruikbare Circular beker en lekkere hapjes en drankjes. Wedden dat dit in de smaak valt?

5. De fijnste kerstpakketten voor zorgmedewerkers: Feestelijke Boterplank

Wil je graag uitpakken? Verras je zorgmedewerkers dan met een van onze luxe kerstpakketten. Stuk voor stuk pareltjes van kerstpakketten vol met kwaliteitsproducten. Neem bijvoorbeeld “Feestelijke Boterplank”. Hierin zitten fijne producten om op tafel te zetten tijdens de feestdagen: een boterplank met lekkere recepten, een kaartspelletje, een mooie fles cava, kerstboombrood en verschillende dips, snacks en smeersels om je lippen bij af te likken!