eigen kueze

Laat de ontvangen uitzoeken

Wil je er zeker van zijn dat jouw werknemer of relatie iets krijgt dat ook echt wordt gewaardeerd? Overweeg dan om hen zelf te laten kiezen met Cadeau4Jou. De ontvanger heeft keuze uit honderden hoge kwaliteitscadeaus en kan, afhankelijk van het bedrag, zelfs meerdere cadeaus kiezen. Ook ideaal voor verjaardagen, jubilea, uitdiensttreding en feestdagen!

simpel

Hoe werkt Keuzecadeau?

Met Cadeau4Jou kun je jouw eigen webomgeving inrichten, geheel in de stijl van jouw organisatie en met het thema dat je voor ogen hebt. Een medewerker of relatie ontvangt dan een cadeaubon in een giftbox, kaart of e-voucher, voor de webshop waarmee hij of zij kan inloggen. Hij of zij kan vervolgens kiezen uit een enorm divers assortiment cadeaus, dagjes uit, tijdschriften, boeken, cadeaukaarten en goede doelen. De gekozen cadeaus worden vervolgens kosteloos verzonden naar het opgegeven adres. Supersnel en makkelijk.

Keuzes

Assortiment

Jij bepaalt de inhoud van de webshop. We hebben een ruim assortiment cadeaus voor je en ook dagjes uit, tijdschriften, boeken en cadeaukaarten. Afhankelijk van de waarde die jij bepaalt, kan de ontvanger ook meerdere cadeaus kiezen, of (een gedeelte) doneren aan een goed doel. Ook handig: de ontvanger kan op verschillende momenten geschenken bestellen. Dit hoeft niet in één keer. De cadeaukaart is onbeperkt geldig.

Voordelen

Waarom Keuzecadeau

- Groot & divers assortiment geschenken
- Je medewerker kiest zijn cadeau(s) op basis van punten
- Mogelijkheid om bij te betalen via iDeal (optie)
- Gepersonaliseerde webshop in de stijl van jouw bedrijf
- Responsive webshop - ideaal op tablet of smartphone
- Snelle levering cadeaus
- De cadeaubon is onbeperkt geldig
- Leuk voor kerst, maar ook leuk voor verjaardagen, jubilea en andere feestjes

Enthousiast?

Ja dit wil ik!