Biologische Kerstpakketten

Biologische kerstpakketten bestellen? Ontdek deze hippe en verantwoorde geschenken! 

Biologische kerstpakketten bestellen? Goed idee! Niet alleen maak je je medewerkers blij, maar je draagt ook de wereld een warm hart toe. Hoe mooi is dat? En laten we wel wezen: ook voor het imago van je bedrijf is dat absoluut geen slechte zaak. Kortom, succes gegarandeerd! 

Twijfel je toch nog of het wel hip genoeg is om biologische kerstpakketten te bestellen? Krap jezelf dan maar eens goed achter de oren na het zien van deze hippe geschenken. Deze 5 gewilde cadeaus zijn helemaal anno nu en ongekend populair.

  1. Biologische kerstpakketten: Eco Basket

Biologisch is steeds meer een lifestyle aan het worden. Daarom zijn onze pakketten niet alleen gevuld met biologische hapjes en drankjes, maar ook met duurzame producten. Naast allerlei heerlijke versnaperingen bevat het kerstpakket Eco Basket, een prachtige mand van gevlochten zeegras, die in elk interieur goed tot zijn recht komt. Leuk om plaids of speelgoed in op te bergen of te gebruiken als plantenbak. 

  1. Biologische kerstpakketten: Weekend weg

Zoals de naam al doet vermoeden, bevat het kerstpakket Weekend weg, een te gek cadeau voor een uitstapje. En dat klopt helemaal! Er zit namelijk een stoere en ruime weekendtas in die gemaak is van gerecyclde petflessen en een unieke drinkbeker voor onderweg. Deze is voor de helft gemaakt van petflessen. Voor de andere helft zijn koffiebekers gebruikt. Ook aan snacks is gedacht. Denk aan, ontbijtkoek, mueslirepen en reuze pretzels. 

  1. Biologische kerstpakketten: Bee Friendly

Wil je biologische kerstpakketten bestellen die in de smaak vallen bij vegans en dierenliefhebbers? Dan is Bee Friendly het cadeau dat je zoekt! Naast een lekkere fles appelsap, groene thee, bananenbroodmix en verschillende zoete en hartige snacks, zit er ook nog een insectenhotel in. Of zeg maar gerust een resort, want er is onderdak, voor bijen, vlinders en lieveheersbeestjes. Hoe leuk is dat?

  1. Biologische kerstpakketten: Vegan Friendly

Nog eentje die het hart van een vegan collega sneller doet kloppen: Vegan Friendly. Het volledige kerstpakket, bevat uitsluitend producten voor vegans. Van heerlijke vegan drop en haverkaneelkoekjes tot bruschetta spread en broodsticks. Om het tijdens de donkere dagen voor Kerst gezellig te maken thuis, zit er ook nog een doos met kaarsen in van Gusta, matcha sticks en een kaarsenhouder.

  1. Biologische kerstpakketten: Bio Logisch

Wil je graag een van onze Old Time favourites bestellen als het gaat om biologische kerstpakketten? Kies dan voor Bio Logisch. Een jaarlijks terugkerend kerstpakket, alleen dan telkens in een ander jasje. Dit jaar kun je je medewerkers verrassen met een mooie serveerschaal van bamboe, een waterkaraf met glazen, sparkling water en heerlijke hapjes. Leuke items voor op de kersttafel en voor de nadorst.