Bestel de leukste kerstpakketten uit Rotterdam

Ben je op zoek naar de meest toonaangevende kerstpakkettenleverancier uit Rotterdam en omstreken of vind je het leuk om een kerstpakket te bestellen voor je personeel en zakenrelaties met lekkere, Rotterdamse producten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

De leverancier van kerstpakketten en relatiegeschenken in Rotterdam en omgeving


Kerstpakkettenwinkel.nl is gevestigd in Berkel en Rodenrijs en is al ruim 33 jaar aanbieder van de leukste en origineelste kerst- en relatiegeschenken van Rotterdam. Maar ook in de rest van het land, maken wij personeelsleden en zakenrelaties blij met onze zorgvuldig samengestelde cadeaupakketten! Wij hebben pakketten voor ieder budget, met kwalitatief goede producten van verschillende bekende A-merken én een ruime keuze uit wijn en spirits

Daarnaast heb je bij ons ook nog de mogelijkheid om kerstpakketten zelf samen te stellen en kerstpakketten te kopen met producten van Rotterdamse leveranciers. Om je hier een indruk van te geven, hebben wij hieronder een kleine selectie voor je samengesteld.  

1. Het beste uit Rotterdam

Op nummer 1 staat, ‘Het Rotterdamse pakket’. Dit ambachtelijk kerstpakket bevat allerlei lekkers uit de havenstad. Er zit een stukje Rotterdamsche kaas in en een Rotterdamsche mosterd dille dip, die perfect met elkaar combineren. Verder zit er nog een tapenade van oude kaas in dit pakket, een doosje met gezouten pinda’s, een zak chips, pretzels en een mooie beukenhouten borrelplank, om de hapjes op te serveren.

2. Italiaans met een Rotterdamse twist

In ons assortiment hebben we ook nog verschillende Italiaanse kerstpakketten met producten uit Rotterdam. Of beter gezegd: van de bekende Rotterdamse delicatessenwinkel Foodelicious aan de Mariniersweg. Dit zijn, ‘Geschenk I’italiano’ ‘Italiaans diner’, ‘I dream of’ en ‘Italiaans geschenk’. Deze laatste is zelfs volledig gevuld met producten uit de Foodelicious winkel. In het pakket zit een fles limoncello, een notenmelange, cantuccini-koekjes voor bij de koffie, toast met olijven en een potje pesto. 

3. Een Rotterdamse zomeravond

Wil je nog net iets origineler zijn? Geef dan een kerstpakket met een zomers tintje, zoals ‘Sweet & Salty’ en ‘Summer night’! Deze kerstpakketten bevatten ook verschillende producten uit de Foodelicious winkel, waaronder de Quillo chips met witte truffel smaak, de Firefly sap en de vrolijk gekleurde fles Sangria, die je tijdens het drinken doet denken aan een heerlijke vakantie in Spanje of zwoele zomeravond op het terras.

Kerstpakketten laten bezorgen in Rotterdam en omstreken of in een andere plaats in Nederland?


Heb je leuke kerstpakketten- en relatiegeschenken bij ons gezien? Dan kan je die te allen tijde bij ons bestellen. Hierbij maakt het niet uit of je bedrijf nu in Rotterdam en omstreken is gevestigd of op een andere plek in Nederland. Ontdek alle bezorgingsmogelijkheden op onze website of bel ons op 010 – 514 85 77 en vraag naar meer informatie. Wij helpen je graag!