7 voordelen van online kerstpakketten bestellen!

Kerstpakketten bestellen voor je personeel of zakenrelaties gaat tegenwoordig snel en eenvoudig online. Het grootste voordeel hiervan is dat je dit gewoon kunt doen op ieder moment van de dag, waar je maar wilt. Of dit nu in alle vroegte is vanaf je werkplek op kantoor of op zondagmiddag vanaf huis; jij bestelt wanneer het jou uitkomt.

Online kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenwinkel.nl

Ook bij Kerstpakkettenwinkel.nl kun je gemakkelijk en snel online kerst- en relatiegeschenken bestellen. Jij kiest wat je wilt en wij bezorgen het veilig en op tijd! Maar er is meer wat je van ons kunt verwachten:

1. Een persoonlijke aanpak

Bij Kerstpakkettenwinkel.nl doen wij er alles aan om je de beste service te bieden. Daarom staat persoonlijke aandacht en goede communicatie bij ons hoog in het vaandel. Niets is vermoeiender en tijdrovender om keer op keer je wensen te moeten uitleggen en daarom heb je bij ons altijd een vast aanspreekpunt. Zij helpt je waar nodig en zorgt dat alles in goede banen wordt geleid.

2. Gegarandeerd een goede service

Wij zijn een ambachtelijk bedrijf en dat betekent dat alles van begin tot eind, zorgvuldig en met veel liefde door ons wordt gedaan. Om je een idee te geven: we pakken de pakketten met de hand in om ze zo mooi mogelijk te maken en vervoeren de pakketten zelf om er zeker van te zijn dat ze veilig en op tijd worden afgeleverd.

3. Hippe kerstpakketten

We volgen de trends op de voet en gaan meerdere malen per jaar naar beurzen om in ons aanbod te kunnen voorzien van de allernieuwste items. Bij ons vind je dus altijd iets unieks waarmee je jouw personeel of zakenrelaties echt kunt verrassen. Niets geen dertien in een dozijn geschenk of suffe cadeaus die in een doos op zolder belanden, maar hippe kerstpakketten waarmee je echt indruk maakt!

4. Kerstpakket samenstellen

Bij ons is het mogelijk om helemaal zelf je pakket te laten samenstellen, waardoor je iets persoonlijks kunt geven dat met zorg is uitgezocht. Een eigen keuze kerstpakket mag je uiteraard zelf maken, maar je kunt ons ook jouw wensen doorgeven waarmee wij voor jou aan de slag gaan. Om het nog persoonlijker te maken, kunnen we je kerstpakket of de inhoud daarvan personaliseren. Bijvoorbeeld door het kistje te bedrukken met het bedrijfslogo of glaswerk te graveren.

5. Groot aanbod themapakketten

Vind je een eigen keuze kerstpakket te veel poespas en wil je snel en eenvoudig online kerstpakketten bestellen, dan zijn er diverse themageschenken waar je uit kunt kiezen. Denk, een biologisch kerstpakket, een kerstpakket voor heren, een kerstpakket voor dames, een wellness kerstpakket en een halal kerstpakket; zo is er voor ieder wat wils en kun je ieder jaar weer iets anders kiezen voor je personeel en/of zakenrelaties.

6. Fijn: goede wijn!

Er wordt vaak geroepen dat de wijn in een kerstpakket niet van al te beste kwaliteit is. Niet bij ons! Doordat wij aangesloten zijn bij ‘t Wijnblad leveren wij uitsluitend goede wijnen van iedere prijscategorie in de kerstpakketten. Zowel mooie betaalbare wijnen als exclusieve varianten. Ook hebben we mooie champagnes, prosecco’s en cava’s om mee te proosten tijdens oud & nieuw; welke wijn je ook kiest, wedden dat die in de smaak valt?!

7. Goeie deal!

Bij ons maakt het niet uit of je nu een groot bedrijf hebt of een eenmanszaak bent; je kunt bij ons gratis een offerte laten maken en al vanaf € 10,- online kerstpakketten bestellen. Bovendien zijn de pakketten verzekerd tot bij het afleveradres, hanteren wij scherpe basisprijzen en staffelkorting vanaf (x) stuks. Zeg ‘ns eerlijk, we houden allemaal wel van een goede deal toch?!

Meer informatie over online kerstpakketten bestellen bij Kerstpakkettenwinkel.nl?

Wil je meer weten over ons, wil je meer informatie ontvangen over de kerstpakketten of wil je een offerte laten maken? Neem dan contact met ons op via info@kerstpakkettenwinkel.nl of bel ons op telefoonnummer 010-5111585. Uiteraard ben je ook altijd welkom in onze showroom in Berkel en Rodenrijs.