5x het leukste relatiegeschenk voor deze kerst

De feestdagen staan over 3 maanden al voor de deur en daarom ben je wellicht al op zoek naar het leukste relatiegeschenk voor kerst. Wij helpen je graag! Op onze website en in onze showroom vind je originele pakketten voor elk budget, vol met producten van goede kwaliteit. De allerleukste hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet, maar zelf relatiegeschenken samenstellenkan bij ons ook!

Het leukste relatiegeschenk voor deze kerst 1: Het Leffe pakket

Zoek je een te gek kerstcadeau voor klanten die wel van een biertje houden?Dan is het ‘Leffe pakket’ een schot in de roos. Erzitten verschillende flesjes Leffe in, hartige koekjes die perfect combineren met het speciaalbier, een pittig stukje Reypenaer kaas, een verrassende dip en handige kaartjes,waarmee je een bierproeverij aan huis kunt organiseren.

Het leukste relatiegeschenk voor deze kerst 2: Rotterdams genieten

Zit jouw bedrijf in 010? Dan hebben wij een speciaal relatiegeschenk met allerlei lekkere producten uit Rotterdam. En dan met name van De Rotterdamse Oude. Natuurlijk zit er een stukje van de beroemde kaas is, een bijbehorende dille dip, heerlijke kaasbollen en een flesje Ruby Port. Je snapt; dit relatiegeschenk voor de kerst heet niet voor niets, ‘Rotterdams genieten’! Oh ja: er zit ook nog een prachtige serveerplank in, waar je alles op kunt presenteren.

Het leukste relatiegeschenk voor deze kerst 3: Gin Tonic

Een ander leuk relatiegeschenk voor kerst, is ‘GinTonic’. Het bevat alle benodigdheden om zelf een heerlijke cocktail te kunnen maken: Tanqueray Gin, twee mooie glazen, twee flesjes tonic water van Fever-Tree en Botanicals Gin & Tonic om smaak, kleur en garnituur aan de Gin & Tonic toe te voegen.

Het leukste relatiegeschenk voor deze kerst 4: Gouden bubbels

Een heerlijke cava van Jaume Serra in een mat gouden fles, een zak chips met de smaak van witte truffel, een reep pure chocolade en twee feestelijke champagne glazen. ‘Gouden bubbels’ is er een voor fijnproevers! Daarom hoort ook dit feestelijke cadeau tot de lijst met het leukste relatiegeschenk voor de kerst.

De leukste kerstcadeaus onder de 20 euro

Een mooi relatiegeschenk voor de kerst vind je bij ons voor ieder budget. Ook wanneer je een kleinere portefeuille hebt. Zo kun je onder de EUR 20,-, leuke geschenken bestellen. Bijvoorbeeld ‘ChocoLatte’, meteen mix voor chocolademelk, een zakje met chocolade koekjes en twee mokken. Maar ook ‘Gluhwein Mix’, om zelf zalige glühwein mee te maken is een klein maar fijn pakketje om cadeau te geven.