5x De leukste Sinterklaascadeaus

5x De leukste Sinterklaascadeaus

Nog een maand en dan is het weer zover: dan komt de Sint weer aan in het land. Wie is er zoet geweest en krijgt er wat lekkers? Wij hebben de leukste sinterklaascadeaus voor het personeel. Geschenken die de mensen blij maken die iedere dag voor jou klaarstaan. Doe hieronder cadeau inspiratie op en bestel gemakkelijk online. 

1. De leukste Sinterklaascadeaus voor het personeel: Stoomboot

Het Sinterklaasfeest gaat natuurlijk gepaard met lekkers. Heel veel lekkers. Dat vind je natuurlijk ook terug in onze Sinterklaascadeautjes voor het personeel. “Stoomboot” is bijvoorbeeld gevuld met een luxe chocoladeletter, een zakje kruidnoten van Bolletje en chocolademunten. Klinkt goed hė? En weet je wat ook leuk is: de feestelijke verpakking met de goedheiligman erop.

2. De leukste Sinterklaascadeaus voor het personeel: Schoorsteen Cadeau

Een ander Sinterklaasgeschenk dat uitblinkt om de verpakking is “Schoorsteen Cadeau”. De cadeautjes zitten namelijk allemaal verstopt in de schoorsteen. Er zit een super speculaaspop in van 250 gram, een flesje chocolademelk en natuurlijk slagroom; daar zullen je medewerkers van smullen!

3. De leukste Sinterklaascadeaus voor het personeel: Sinterklaas Cadeau

Sinterklaas Cadeau” is helaas té groot voor door de schoorsteen, maar is wel gevuld met allerlei lekkernijen. Deze feestelijke doos bevat ambachtelijke speculaasbrokken, marsepein, een luxe chocoladeletter en verse thee van Pineut. Kortom, allerlei fijne ingrediënten voor een gezellige 5 december!

4. De leukste Sinterklaascadeaus voor het personeel: Gepersonaliseerde letter

Wil je je personeel graag een uniek Sinterklaascadeau geven met een persoonlijke touch? Ga dan voor een heerlijke, gepersonaliseerde chocolade letter die je kunt voorzien van jullie logo. Naast de letter is het ook mogelijk om de verpakking van dit sint cadeau te personaliseren. Kies dan voor een logo sticker op de verpakking.

Leuk om te weten: deze heerlijke chocoladeletter is ook verkrijgbaar in XL formaat

5. De leukste Sinterklaascadeaus voor het personeel: Door de brievenbus

Zoals iedereen weet, gaan de Sinterklaascadeaus natuurlijk door de schoorsteen. Toch heeft de Sint ons opdracht gegeven om ook wat leuke brievenbuspakketjes te maken, zodat deze makkelijk met de post verstuurd kunnen worden. Zo bevat het geschenk “Door de Brievenbus” bijvoorbeeld speculaas poppetjes, een selectie van thee en een chocoladelolly. Maar we hebben nog veel meer brievenbuscadeautjes om te geven aan het personeel en/of zakenrelaties. Kijk daarom ook eens tussen onze andere originele Sinterklaascadeaus op de website!