5x de allerleukste kerstpakketten trends van 2024

 

Ho ho ho! Ben je al nieuwe ideeën aan het opdoen voor het eindejaarsgeschenk van je personeel? Dan ben je lekker bezig! Want hoewel we midden juli zitten, kun je er maar beter op tijd bij zijn. Afgelopen maanden hebben we weer een hoop inspiratie opgedaan en nieuwe dingen voorbij zien komen. Nieuwsgierig waar je de medewerkers dit jaar mee kan verrassen? Lees dan snel verder en ontdek de allerleukste kerstpakkettentrends van 2024!

 

  1. Kerstpakketten trends 2024 – Wellness kerstpakketten


Laten we beginnen met de wellnesskerstpakketten. Hiermee kun je nooit de plank misslaan! Je personeel geniet van heerlijke ontspanningsmomenten, jij krijgt er energiekere medewerkers voor terug. Met luxe badartikelen, douchefoam, body scrub, fluffy badjassen en knuffelige teddy plaids breng je ze in een fijne ontspanningsmodus; een weldaad voor lichaam en geest. Het is niets nieuws om je medewerkers te verwennen met wellnesskerstpakketten. Wel nieuw: het steeds groter wordende assortiment en de oplaadbare warmtekussens voor koude avonden (want ja, torenhoge gasprijzen) op de bank.

  1. Kerstpakketten trends 2024 – Italiaanse kerstpakketten


Wie ons al even kent, weet dat wij groot fan zijn van Italië en al jaren mooie Italiaanse producten hebben om in de kerstpakketten te stoppen. Dat Italiaanse producten tot de kerstpakketten trends van 2024 behoren, is voor ons geen verrassing. Wel fijn: we hebben een nóg groter aanbod om uit te putten. Mamma mia: zowel op het gebied van food als van non-food zijn de mogelijkheden eindeloos! Denk aan lekkere limoncello’s, overheerlijke panettone die ook zeer fantastisch zijn om als relatiegeschenken te geven en prachtige pizza-ovens voor in de tuin.

 

  1. Kerstpakketten trends 2024 – Duurzame kerstpakketten

 

Vind je het als werkgever belangrijk om bij te dragen aan een betere wereld? Denk er dan eens aan om je medewerkers duurzame kerstpakketten te geven. Minstens zo leuk en volledig passend bij de kerstgedachte! De food lijn “Pure” doneert van elk verkocht product € 0,10 aan de voedselbank. Bovendien bevat de lijn vooral biologische, vezelrijke producten met minder suiker die een betere keuze zijn voor je gezondheid. Er is ook bewust omgegaan met de verpakking: er is minder verpakking en het is beter recyclebaar en dus beter voor het milieu. Klinkt goed, nietwaar?

 

  1. Kerstpakketten trends 2024 – Lifestyle kerstpakketten deel 1

 

De lifestyle kerstpakketten blinken uit tussen de kerstpakketten trends van 2024. We hebben weer allerlei toffe gadgets gespot en mooie producten die medewerkers zeker op het lijstje van de kerstman willen zetten! Denk aan de functionele en milieuvriendelijke Prowallet die op stijlvolle wijze je pasjes beschermt. Dit is een mooi en functioneel cadeau voor in de kerstpakketten voor mannen en voor in de kerstpakketten voor vrouwen. Een ander hebbeding is de tafellamp van Brainz. Fijn voor op het nachtkastje of voor op de thuiswerkplek. De tafellamp heeft een uniek design en dient tegelijkertijd als oplader voor je telefoon. En laten we de stoere headphones niet vergeten: ideaal om zoom meetings of om in stilte te kunnen werken.

 

  1. Kerstpakketten trends 2024 – Lifestyle kerstpakketten deel 2

 

Synoniem aan kerst is lekker eten. En dan het liefst samen met de familie en vrienden. Tussen de kerstpakketten trends van 2024 vind je daarom veel mooie producten die de keuken naar de tafel halen. Wel zo gezellig! Denk aan innovatieve gourmetstellen, zoals de Dinner4All tafelgrill van Princess, maar ook aan hippe tafelbarbecues die je kunt inzetten tijdens een sfeervolle winter bbq. Overigens zijn die ook prima in de zomer te gebruiken, samen de mooie koelboxen die we hebben ingekocht en andere heerlijke picknick producten. 

 

Nieuwsgierig geworden naar nog meer kerstpakketten trends van 2024? Kom dan gerust eens langs in onze showroom in Berkel en Rodenrijs en bekijk de eerste kerst items die al zijn binnengekomen!