5 unieke kerstpakketten waarmee je het thuis extra gezellig maakt tijdens deze donkere dagen voor kerst

Nu de coronamaatregelen weer zijn aangescherpt, zijn we helaas genoodzaakt om weer zoveel mogelijk binnen te blijven en thuis te werken. Voor iedereen een zware dobber. Voor jou als bedrijf, maar ook voor al je personeelsleden, die nu niet naar de zaak kunnen komen en het mega ongezellig vinden om niet meer onder collega’s te zijn. Speciaal om deze reden hebben we nu 5 unieke kerstpakketten samengesteld, met items om het thuis extra gezellig te maken. Een leuk opkikkertje voor deze extra donkere dagen voor kerst.

1. Een warme sfeer in huis

Het allereerste kerstpakket van deze lijst, ‘Cosy Fire ’, zit vol fijne producten, waarmee gedwongen thuisblijven opeens een stuk aangenamer wordt. Zo zit er bijvoorbeeld een vuurschaal in waarin je met de kids marshmallows kunt roosteren, chocolademelk met slagroom en een lekker zacht dekentje voor op de bank. Ook zit in dit pakket een heerlijk geurende kaars Woodwick. De houten lont hoor je knisperen wanneer je ‘m brandt, waardoor je direct in de ontspanningsmodus komt.

2. Een hart onder de riem

Een van de andere unieke kerstpakketten waarmee je het thuis fijn kunt maken voor je personeel is, ‘Wishing You’. De producten in dit pakket, hebben allereerst hartverwarmende wensen op de verpakkingen, zoals ‘wishing you joy’, ‘wishing you laughter’ en ‘wishing you health’. Daarnaast bevat dit kerstpakket een sfeervolle lantaarn in de vorm van een open haard, een doosje thee, brownies met karamel en zeezout, een flesje sparkling sap en een heerlijke pasta met tomatensaus.

3. De allerfijnste thuiswerkplek

‘Working Home’ is een van de unieke kerstpakketten in dit rijtje, waarmee thuiswerken een feestje wordt! In het pakket zitten namelijk allerlei fijne items om de dagen wel mee door te komen! Denk aan, een selectie van thee, bonbons, kaaspuntjes en cream cookies. Ook zit er een mooie houten laptoptafel in, waarmee je zelfs vanuit bed kunt werken als je even geen zin hebt om je in driedelig pak te hijsen. Toch niemand die je ziet 😉

4. Een goede vervanger voor de lunchpauze

De lunchpauze is vanwege de maatregelen ook niet meer wat het geweest is. Voor veel van je personeelsleden was dit het moment van de dag, waarin ze met collega’s konden bijkletsen en buiten de deur of in de kantine een bammetje konden eten. Wat voorheen het meest ontspannende moment van de werkdag was, is nu ineens een stuk minder relaxed doordat iedereen nu thuis de hele dag op elkaars lip zit. Om hier wat verbetering in te brengen, biedt ‘Cosy Night’ uitkomst. Dit unieke kerstpakket beschikt over een mooie lantaarn van Leeff die je op de eettafel kunt neerzetten en een lekkere erwtensoep die je tijdens de lunch kunt klaarmaken. 

5. Winterbarbecue in de tuin

Door de verscherpte coronamaatregelen, is uit eten gaan helaas ook een no go. Maar gelukkig vind je binnen ons assortiment ook verschillende unieke kerstpakketten voor een grandioze eetervaring thuis. Zo hebben we verschillende kerstpakketten om een Italiaans diner op tafel te toveren en ‘BBQ prestige’. Dit unieke kerstpakket bevat een handige en compacte barbecue die je overal kunt neerzetten, een kookboek, twee biertjes en lekkere borrelsnacks. 

Meer weten over deze kerstpakketten of liever zelf je kerstpakketten samenstellen? Vraag ons naar de mogelijkheden!