5 Stoere kerstpakketten voor havenarbeiders

5 Stoere kerstpakketten voor havenarbeiders

“Niet lullen maar poetsen”, dat is het credo voor Rotterdam en zijn havenarbeiders. Deze hardwerkende ambachtslieden stropen iedere dag de mouwen op en daarom verdienen zij met kerst een extra fijn kerstpakket. Om je wat ideeën te geven hebben we hieronder 5 stoere kerstpakketten op een rijtje gezet! 

 

1. Stoere kerstpakketten voor havenarbeiders: Together

Een handige zwarte koelbox om mee te nemen naar de haven of naar het park, scheepstouw (salmiak) en een broodbakmix bier. Het kerstpakket “Together” bevat een combinatie van lekkere snacks en nuttige items die jarenlang meegaan. Bovendien komen de geschenken ook nog in een stoere verpakking met inspirerende teksten, zoals ‘Fuel that keeps you going’ en ‘Together to the top’. Dat is toch leuk om te krijgen? Ja toch! Niet dan!

2. Stoere kerstpakketten voor havenarbeiders: Keep up the good work

Keep up the good work” zegt het al: dit fijne kerstgeschenk houdt gemotiveerde medewerkers enthousiast. Dit komt met name door de muziekbox die erin zit. Hiermee kunnen favoriete liedjes naar hartenlust worden afgespeeld. Verder zit er nog een lekkere fles blond bier in, scheepstouw (salmiak), borrelnoten in de smaak, nacho cheese, zoute ribbelchips en kaaspuntjes. Loop het water je al in de mond?

3. Stoere kerstpakketten voor havenarbeiders: Hollands pakket

Het “Hollands” kerstpakket is er een dat bij iedereen goed in de smaak valt. Niet alleen vanwege het Hollandse thema, maar vooral ook vanwege de inhoud. Zeg nu zelf: Goudse kaasbollen, bitterballenragout, mosterd bierdip, borrelworst, een lekker flesje rode wijn, een paar warme sokken en een houten serveerplank met klompen, tulpen en een molen erop maakt toch iedereen blij? 

4. Stoere kerstpakketten voor havenarbeiders: Lekker Thuis

Oké, eerlijk is eerlijk: in deze lijst zijn tot nu toe vooral kerstpakketten voor mannen benoemd. Daarom op nummertje 4 een kerstpakket voor vrouwen. De vrouwen die in de haven werken bevinden zich dan wel in een echte mannenwereld, maar geloof ons als we zeggen dat ze het ook fijn vinden om af en toe ook eens gepamperd te worden. Met “Lekker Thuis” kunnen ze even een momentje voor zichzelf pakken. Het kerstpakket bevat namelijk een zachte en warme hoodie, een lekker flesje glühwein, een mooie kaars van Woodwick en lekkere hapjes. Fijn toch?

5. Stoere kerstpakketten voor havenarbeiders: Zeeën van tijd

Chocolademelk, slagroom, twee leuke mokken, een puntzak boterbabbelaars en Zeeuwse suikerwafels. Het kerstpakket “Zeeën van tijd” is leuk om te geven aan iedereen die van de zee houdt, gek is op Zeeuwse specialiteiten en havenarbeiders die vanuit Zeeland iedere dag naar Rotterdam rijden om er in de haven te werken; toch een stukkie (h)erkenning! Overigens vind je dit leuke geschenk tussen de halal kerstpakketten op onze website. Het is dus ook ideaal voor havenarbeiders die moslim zijn.