5 ideeën voor de allerleukste kerstpakketten

De zomer is weer voorbij en langzaam nadert het moment om je personeel en zakenrelaties te bedanken voor hun flexibiliteit en inspanningen het afgelopen jaar. Ze hebben je er toch maar mooi doorheen gesleept! Daarom kunnen we ons zo voorstellen, dat je ze graag in het zonnetje wilt zetten en ideeën wilt opdoen voor de allerleukste kerstpakketten om ze mee te verrassen. 

Om je een handje te helpen, hebben we hieronder 5 toffe kerstpakket ideeën voor je onder elkaar gezet. Maar laat je liever iets op maat maken? Dan kan draaien we onze hand daar ook niet voor om! 

1. Italiaans koken

Een goede primitivo, een smeuïge risotto of een perfecte tagliatelle met bolognesesaus; de Italiaans keuken is er een voor fijnproevers. En ook een die vrijwel iedereen wel onder de knie heeft. Met het kerstpakket ‘Italiaans koken’ kunnen je personeelsleden en relaties een heerlijk diner op tafel zetten voor de hele familie. Er zit een goede olijfolie in, potje truffelmayonaise en groene pesto om lekker te dippen en te smeren, een risotto met zongedroogde tomaatjes, pasta, een potje passata en krokante cantuccini koekjes voor bij de koffie. Kortom, een feestmaal gegarandeerd!

2. Dagje Park

In het kader van originele ideeën voor de allerleukste kerstpakketten, mag ook een ‘Dagje Park’ niet aan deze lijst ontbreken. Want terwijl de meeste kerstpakketten gevuld zijn met items om het binnen gezellig te maken, beschikt dit kerstpakket over een makkelijk opvouwbaar picknickkleed, een beachbalset en allerlei lekkere snacks om mee te nemen naar buiten. Oftewel, alle ingrediënten voor een dagje park met vrienden of een dagje naar strand met de familie.

3. Momentje voor jezelf

Heeft je personeel veel overuren gedraaid en zijn ze wel toe aan wat ontspanning? Dan is het een goed idee om ze een kerstpakket te geven waarmee ze thuis heerlijk kunnen relaxen. ‘Complimentje’ en ‘Merci’, zijn kerstpakketten die op drukke dagen echt gewaardeerd zullen worden. Beide zitten vol met heerlijke producten, waarmee ze even een momentje voor zichzelf kunnen nemen. Zo heeft ’Complimentje’ een dikke donzige badjas van goede kwaliteit, fudge en chocolade. En in ‘Merci’ zit een heerlijk geurende hamamkaars, een bodylotion en een showerfoam van Janzen. 

4. Gadgets en hebbedingen

Wat je ook cadeau kunt geven, is een kerstpakket met daarin een toffe gadget of een uniek hebbeding, zoals een draadloze bluetooth speaker, een voorraad pot voor in de keuken, vlijmscherpe steakmessen of een leuke lunchtrommel of drinkbeker. Het voordeel aan gadgets, is dat ze handig en innovatief zijn, maar ook nog eens heel nuttig. Voor jou als werkgever is een kerstpakket met gadget ook heel leuk om te geven, omdat deze items namelijk overblijven wanneer al het lekkers uit het pakket is opgegeten en gedronken. 

5. Lekker borrelen

Last but not least is een goed borrelpakket. Maar dan wel een met allemaal ambachtelijke producten, zoals een brokkelige oude kaas van de kaasboer, een paar heerlijke dips en knapperige toastjes, verse olijven, een Franse of Spaanse droge worst, een zakje oven baked chips en een goede fles rode of witte wijn. Aan dit kerstpakket kunnen we ook nog een paar mooie wijnglazen toevoegen, een stoere borrelplank en leuke schaaltjes; net wat je wilt! Geef ons aan wat je leuk vindt en we maken een heerlijk borrelpakket op basis van jouw wensen.

Andere ideeën voor kerstpakketten? Laat het ons dan weten!

Heb je zelf nog andere leuke en originele ideeën voor kerstpakketten die je cadeau wilt geven? Vul dan eenvoudig het formulier in op onze website en ontvang binnen 3 werkdagen 3 vrijblijvende offertes op basis van jouw wensen.