5 ideeën om cadeau te geven met Pasen

Pasen is het ultieme moment om op te vallen voor jou als ondernemer. Bij de meeste bedrijven worden namelijk alleen met Kerst cadeautjes uitgedeeld. Wanneer je een leuk cadeau geeft aan je collega’s of klanten met Pasen, ben je dus superorigineel! Bovendien levert het geven van een kleine intentie veel waardering op en draagt dit bij aan een goede werksfeer en relatie. Kortom, een cadeau geven met Pasen loont meer dan je denkt!

Maar wat is nu eigenlijk leuk om te geven met Pasen?

Wanneer je erover uit bent dat je een leuk cadeau wilt geven met Pasen, rest je alleen nog even te bedenken wat. Maar geen nood: wij helpen jou hier graag bij! Daarom hebben wij hieronder de leukste ideeën voor Pasen voor je op een rijtje gezet

 1. Paasontbijt of Paasbrunch

  Zelfgebakken pannenkoeken, beschuit met aardbeienjam of hagelslag en een glaasje sinaasappelsap. Lekker eten met Pasen is altijd een feestje! Daarom hebben wij speciaal voor Pasen een paasontbijt- en een paasbrunchpakket samengesteld met producten die bij iedereen in de smaak vallen.
 2. Sweet & Salty

  Een ander leuk cadeau voor Pasen is ‘Sweet & Salty’ en is ideaal voor degenen die zoet en hartig graag met elkaar combineren. In dit pakket vind je namelijk een combi van beide. Denk aan, paaseitjes van Tony Chocolonely, een reep Johnny Doodle chocolade, maar ook een doosje Grissini’s (soepstengels) en een potje pesto om te dippen. 
 3. Paasborrelpakket

  Je collega’s en klanten die graag uitslapen, zal je waarschijnlijk nog veel blijer maken met een ‘Bruisende Paasborrel’. Het pakket om open te trekken zodra de 5 in de klok zit! In dit pakket zit een fruitige Cava Rosado, een notenmelange, een doosje Grissini’s (soepstengels) en twee potjes pesto van Foodiletto om lekker in te dippen. 
 4. Wijn & Paashaas

  Precies zoals de naam al doet vermoeden: dit pakket bestaat uit een flesje wijn en een chocoladepaashaas. Dit is toch alles wat je wenst? Eigenlijk is dit cadeau voor Pasen al fijn zoals het is. Maar, wil je het toch net even wat meer sjeu te geven? Dan kunnen we de wijnkist voor je laten graveren met een persoonlijke boodschap of de fles wijn beplakken met een grappige foto die jij bij ons aanlevert. 
 5. Paaspakket voor door de brievenbus

  Helemaal hip & happening zijn tegenwoordig de brievenbuspakketten. Ideaal wanneer je je cadeau voor bijvoorbeeld Pasen niet zelf aan je collega’s of klanten kunt overhandigen. Het is een kleine, maar fijne verrassing die op de deurmat belandt en bevat in ieder geval een onbreekbare ‘One glass – Pinot Grigio’ en een assorti paaseitjes. Afhankelijk van het budget, kunnen we dit pakket ook aanvullen met een goede chocoladereep of nootjes.  

Hoe persoonlijker hoe beter!

Bij het geven van een cadeau voor Pasen, maar eigenlijk voor elke andere gelegenheid geldt: hoe persoonlijker hoe beter. Want hoe meer moeite jij erin stopt, hoe beter het wordt ontvangen. Daarom bieden we je de mogelijkheid om je cadeaus bij ons te personaliseren. Lever bijvoorbeeld een leuke tekst of foto bij ons aan en laat dit op de verpakking bedrukken of graveren. Wil je je cadeau voor Pasen nog persoonlijker maken? Laat ons dan een cadeau op maat voor je samenstellen. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.