10 toffe kerstpakketten onder de 50 euro

Op zoek naar een origineel en goed gevuld kerstpakket onder de 50 euro? Met deze 10 pakketten weet je zeker dat je indruk maakt!

1. Kerstpakketten onder de 50 euro: Traditioneel

Op nummer 1 in deze lijst met 10 toffe kerstpakketten onder de 50 euro, staat het kerstpakket, ‘Traditioneel’. Een goed gevuld en gevarieerd pakket dat bij iedereen in de smaak valt. Waarom? Er zitten alleen maar lekkere food producten in van verschillende bekende merken, zoals een doosje oldtimers in van Autodrop, een reep chocolade van Tony Chocolonely en kerstkoekjes van Bolletje. Ofwel, voor het hele gezin zit er altijd wel iets lekkers!

3. Kerstpakketten onder de 50 euro: Botanisch

Wanneer je op zoek bent naar een leuk en origineel vrouwen kerstpakket voor onder de 50 euro, dan is Botanisch een schot in de roos. De producten uit dit kerstpakket zitten in een luxe verpakking en zijn uiterst geschikt voor een gezellige borrelavond. Zo zit er een lekkere fles merlot in, kaarsen en een goudkleurige kandelaar in de vorm van een palmboom. Maar ook een vijgenbrood, kaaspuntjes en een smeuïge truffelkaas. Zoetekauwen, die kunnen hun vingers aflikken bij de salted caramel bars en bosbessenmuffins. 

4. Kerstpakketten onder de 50 euro: Teamwork

Teamwork is een kerstpakket dat mannen happy maakt. Er zit namelijk een chique zwarte draadloze bluetooth speaker in, waarmee ook nog een telefoon draadloos opgeladen kan worden. Naast deze supertoffe gadget bevat het pakket ook twee Heineken biertje en lekkers voor bij de borrel, zoals een droge knoflookworst, tortilla chips met salsadip, augurkjes, pretzel sticks en zoute popcorn. Om te snoepen kun je de mannen blij maken met de donut cookies en zachte drop.

5. Kerstpakketten onder de 50 euro: Vegan

Omdat er in ons land iedere dag steeds meer mensen bijkomen die geen dierlijke producten eten en gebruiken, vind je bij ons voor deze groep een speciaal, ‘Vegan’ kerstpakket. Hierin zitten allerlei lekkere producten met een plantaardige basis. Zo zit er onder andere een pak toast in van rode biet, pesto van tofu, ongekookte pasta en pastasaus met rode peper. In het vegan kerstpakket vind je ook nog twee leuke mokken met een eigentijdse Delfts blauwe print, een reep Tony Chocolonely en lekkere snacks. 

6. Kerstpakketten onder de 50 euro: Complimentje

Wil je je medewerkers bedanken voor hun harde werk en inzet, maar kom je eigenlijk woorden te kort? Geef dan het kerstpakket ‘Complimentje’ cadeau! Een goed gevuld kerstpakket onder de 50 euro met fijne producten waarmee ze ‘s avonds ontspannen achterover kunnen leunen. Denk aan, een dikke donzige badjas, een mooie kaars, thee, twee bekers en allerlei zoete en hartige snacks. En het leuke is: de luxueuze verpakkingen brengen jouw dank wel over. Er staan namelijk teksten op als, ‘Excellent Job’, ‘Thanks, you deserve this!’ en ‘You’re the best’! 

7. Kerstpakketten onder de 50 euro: Cosy

Een ander tof kerstpakket onder de 50 euro, waarmee je je personeel in de relax-modus kunt brengen is het kerstpakket Cosy. Dit pakket bevat allerlei fijne items om optimaal te kunnen cocoonen in eigen huis. Zo zitten er stijlvolle interieuraccessoires in om het thuis gezellig te maken, een flesje rode wijn en cappuccino. Voor de zoete trek zit er ook nog een doosje bonbons in en appeltaartmix. En chips en nootjes voor de borrel.

8. Kerstpakketten onder de 50 euro: Bio Logisch

Bio Logisch is een superhip en milieuvriendelijk kerstpakket dat ook binnen je budget past. Het kost € 42,95 en is voorzien van biologische producten die tot stand zijn gekomen met respect voor onze boeren en aandacht voor het gehele landbouwproces. Denk aan, een frisse citroenlimonade, sesamzaad crackers, bananenbroodmix en chocolade brownies. Maar er zit ook een stoere lunchbag in van 100% gerecycled papier en een duurzame lunchbox van tarwestro; leuk om mee te nemen naar het werk of voor onderweg!

9. Kerstpakketten onder de 50 euro: Werelds Lekker

Een kerstpakket van onder de 50 euro waar ook biologische producten in zitten, is het pakket ‘Werelds Lekker’. Alleen hebben deze producten een oosters tintje. Zo zit er rijst in het pakket, tikka Massala, wasabi chips, groene thee en van die grappige fortune cookies waarin een papiertje verborgen zit met een toekomstspreuk erop. Ook zit er een kookboek in dit kerstpakket, waarmee je wereldgerechten kunt klaarmaken, een ecologische mand van gedroogde hyacinten en een stoere, zwarte lantaarn voor in het interieur. 

10. Kerstpakketten onder de 50 euro: Pastel

Als laatste in deze lijst kan ook het kerstpakket ‘Pastel’ niet ontbreken. Het zit vol met allerlei heerlijke kwaliteitsproducten, zoals Sal de Ibiza chips, olijfolie, olijven, hummus en tapenade van Delicious en zoete versnaperingen van ‘de zoete inval’. Ook bevat dit kerstpakket een mooie tapasplank in van bamboe, waarmee je alle hapjes op een stijlvolle en ecologisch verantwoorde manier kunt serveren. 

Met deze 10 toffe kerstpakketten onder de 50 euro hebben we je hopelijk kunnen inspireren. Wil je een van deze kerstpakketten bestellen? Neem dan contact met ons op of koop ze direct via onze webshop. Wij bezorgen ze veilig en op tijd op jouw afleveradres.